ישנם דייגים ותיקים שמערבבים את

אנטיאס

New member
ישנם דייגים ותיקים שמערבבים את

הבצק שלהם עם דג מלוח כתערובת ואז ניתן בתערובת כזו לתפוס בורים או סרגוסים על אותו פתיון.

אנטיאס

New member
דג החופים שאני מעדיף הוא הטלויזיה

טעמו עדין מאוד. גודלו של הדג בד"כ הוא קטן כגודל סרדין אך עצמותיו רקות וניתנו לאכילה. לדעתי כמטרה לדג זהוא הדג הכי אהוב עליי שניתן לתפוס אותו בקירבת החוף.טעמו עדיף על הסרגוס ובוודאי על הבורי .

אנטיאס

New member
ארסים משום מה יש להם המון שחור

בחלק הפנימי שלהם , דבר שלדעתי דוחה, טעמם לא משהוא לחלוטין. אני בד"כ זורק ארסים בחזרה לים. דג הסלע הבהיר לא השחור איניני יודע אם הוא טוב לאכילה . תפסתי לפני שבוע דג סלע בגודל של יותר מחצי קילו ושחררתי אותו על אף שהיה בצבע הבהיר ששמעתי שיש אנשים שאוכלים אותו האם מישהוא יודע האם ניתן לאכול את דג הסלע הבהיר.?

rondadon

New member
דג סלע, מעל חצי קילו?!

ידידי, אתה בטוח שלא זרקת לוקוס?! בחיים שלי לא ראיתי דג סלע (מוכר לי בשם : בכבך) מעל 150-200 גרם.... אפשר להבדיל ביינהם בקלות ע"י זה שלדג סלע יש כפתור הצמדה בבטן עם שני הסנפירים של הבטן וללוקוס אין כפתור הצמדה.... אתה בטוח שזה לא היה לוקוס שחור?! (שאלוהים יודע למה קוראים לו ככה...הוא בגוונים של לבן וחום).

אנטיאס

New member
אכן אני יודע להבדיל בין דג הסלע

לבין הלוקוס הלבן. צבעו אומנם של דג הסלע היה אפור חום בהיר כצבעו של הלוקוס הלבן ואפילו בהיר מימנו. אך היה לו את שני הסנפירים באמצע הבטן. סניפירים כמו חוטים.

היה על הדג נקודות?

אם לא אני חושב שזרקת לוקוס ... מקווה שזה לא היה לוקוס,ואם כן לבריאות.. איפה תפסת אותו?

rondadon

New member
אני לא מומחה בשמות של דגים

אז ראיתי תמונה של מישהו עם לוקוס שהיה בגוונים של חום ולבן והיה רשום Black Grouper - שזה לוקוס שחור... אבל אני לא מתווכח עם וותיקים ממני בנושא של שמות...

seafox

New member
דג הסלע הבהיר?

יש למישהו תמונה שאני יכול לראות אותו? אתם מדברים כאן על סוגים שאנחנו באילת בטח מכירים בשם אחר...

למעלה