ישנם שמועות שאורי קידר שוקל להתמודד על ראשות

lul5

New member
ישנם שמועות שאורי קידר שוקל להתמודד על ראשות

העיר ככל שזה נוגע לילדים של דרום מזרח רעננה כלומר ההורים של בתי הספר זיו ומגד הוא יתקבל בחיבוק חם וגם בכל זאת האיש אחראי למה שנעשתה רעננה ב20 השנים האחרונות יש לאיש קבלות(הקים את פארק רעננה, בי"ס אביב, ספורטק ועוד הרבה) וגם כמו שאני מבין כיום כעוזר השרת החוץ הקשרים שיש לו במשרדי הממשלה יכולים לתת דחיפה חזקה לכל אותם פרויקטים שנתקעו בשל חוסר נסיונו של חופרי כמו אישור ממשרד השיכון לבניה לזוגות צעירים ,אישור ממשרד החינוך לבניית בי"ס בשכונת 2005 כל סוגיית הכניסה לפארק רעננה ודחיפת אזור התעשיה לשגשוג בח"ב הייטק אנחנו תקוה שיחליט להתמודד ואם כן נעזור לו

תודה על המידע

הרשה לי רק להעלות היבט מעורר חיוך בכל העניין הזה: 1. האין זה ברוידא, חביבם של הורי זיו, שכמעט זכה על הטיקט של "אני זה שאחליף את המנכ"ל המוXXX והמנגנון המסואב שלו"? 2. אתה, לוחם צדק ואמת (ובצדק - זה עניין שראוי להאבק עבורו), אומר משפט שיש בו מין הדחיפה לשחיתות ציבורית, כמו: "כיום כעוזר השרת החוץ הקשרים שיש לו במשרדי הממשלה יכולים לתת דחיפה חזקה לכל אותם פרויקטים שנתקעו"...??? לגבי פרויקט זוגות צעירים - הוא היה תקוע שנים ודוקא בשנתיים האחרונות התגלגל קדימה (בקצב-צב של משרד השיכון והועדות - אבל יצא סו"ס מהתקיעות). אני מקווה שתתן לעובדות צ'אנס לבלבל לך את התיאוריה. צדק, צדק תרדוף

צמרת3

New member
תראי חנה הבעיה היא לא עם מה שאנשים אומרים

הבעיה היא עם מה שאנשים אומרים ואחר כך עושים. אני לפחות הצבעתי לחופרי כי הוא הבטיח לשמור על רעננה שהגיע לשיא חסר תקדים לראשות מקומית בתקופת בלסקי והוא אמר שהצוות לא יתחלף במיוחד המנכ"ל נכון אצל ברוידא הבנתי שהצוות יתחלף כי "צריך רענון אחרי כל כך הרבה זמן" , אבל ברוידא היה מאוד נחרץ בעיקר לגבי עוזי כהן . היה המון הגיון בדברים אבל אני הצבעתי לחופרי כי חשבתי שטוב שהמנ,ל ישאר כי צוות מנצח לא מחליפים . בסטופו של דבר חופרי עצמו יזם החלפת מנכ"ל ולמעשה פעל לשיטתו של ברוידא שבגללה אני ועוד הרבה אנשים שרוצים את רעננה כמו שהיא החלטנו על חופרי כלומר ברוידא כנראה איש חזון אמיתי?

הוא לא פעל לשיטתו של איש ונשאר נאמן להבטחתו

לשמחתי כתושבת, לחופרי יש בגרות מנהיגותית וניהולית מספקת כדי להחליף טוב ביותר טוב, בלי לעשות מהפכות קפריזיות בסגנון של "להעיף את כולם". יאמר לזכותו.

lul5

New member
תראי חנה

כרגע אני מדבר באופן אישי לדעתי אם אורי קידר יחליט להתמודד הייתי ממליץ לברוידא להשאר בחוץ שכן עם כל הכבוד ושוב לדעתי מבלי לפגוע! אין מה להשוות לאורי יש רקורד של עשייה ממשית ומוצלחת יש לומר במשך 18 שנה שהיה מנכ"ל העירייה ותחת ידיו עברו כל הפרויקטים המוצלחים בעשרים השנה האחרונים אז בכל זאת אין מה להשוות
שיהיה שבוע טוב

shian

New member
נו באמת די עם השמועות

זה הרי כלכך נמוך. כל פעם יש כאן למישהו אחר איזה יציאה שהגיעה ישירות אבל ישירות מ X ששמע את זה מ Y שאמא שלו חברה של סבתא של Z וכ"ו. אני סומכת על אורי קידר שאם יחליט להתמודד הוא ימצא את הדרכים המתאימות להודיע על כך.

ארזS

New member
שמועות...שמועות...

הן תיד טובות ולא מזיקות. גם הסקרים תמיד טובים... ורק דרך אגב, אני אישית הצבעתי בבחירות הקודמות לחיים ברוידא [ואינני מצטער על כך לרגע] ואשמח להצביע לו בשנית אם יתמודד שוב, זאת למרות הידידות האישית שיש ביני לבין יריבו המושבע עוזי כהן. אחד הדברים שמצערים אותי מאוד תמיד אלה מלחמות יהודים והשמצות. ולא, אינני טוען שנחום חופרי הוא ראש עיר לא טוב. אני רק חושב שברוידא היה יכול להיות יותר טוב, ואם הוא לא היה טוב היינו מעיפים אותו בבעיטה... כל הלכלוך וההשמצות שהיו לפני הבחירות הקודמות הרסו לדעתי המון בפנינה שלנו.

רב סרן שמועתי

מתחיל לעבוד שעות נוספות לפני בחירות. הוא מביא עימו הרבה דיסאינפורמציה. אני סומכת על גולשי וגולשות הפורום שידעו להתמודד עם זה ולהימנע מעימותים מיותרים, שכן לקראת בחירות ינסוק פה הרייטינג ונקבל הרבה טרולים לקהילה החמימה שלנו
אני גם לוקחת בחשבון שידי על המחיקון תצטרך להיות יותר קשה, גם ב"מחיר" של אי-פופולאריות זמנית
וכפי שאתה יודע, אני מאוד שמחה שמבין 2 האופציות שהיו, חופרי הוא זה שנבחר להיות ראש העיר של רעננה. ודי לחכימא ברמיזה.

ארזS

New member
רמיזה הבין את החכימא... ../images/Emo6.gif

את שמחה על משהו שאחרים עצובים בגללו. ככה זה בחיים. על טעם וריח, את יודעת...

m a l i b i

New member
היי ארז

גם אני בבחירות הקודמות הצבעתי עבור חיים ברוידא. גם עבדתי במערכת הבחירות בהתנדבות כמובן כמזכירה בהקלדת נתונים ובסיורים בעיר. מכירה את חיימק'ה לא מעט זמן. חושבת שהוא איש ישר והגון שהיה נותן מכישוריו ומרצו למען העיר שלנו. כל ההשמצות והלכלוכים שיצאו אז נגדו, אכן היו בעוכרי העיר הזו וחבל. לא יודעת אם הוא יתמודד פעם נוספת. מקווה שבשביל כולנו עדיף שהוא יתמודד ואף ייבחר. מקווה שכל הנאמנים לו, אכן ישנסו מותניים בהגיע הרגע...

ארזS

New member
ולמה את/ה חושב/ת שלא כך יהיה ?

הרי בלי לנסות לא יודעים. ואחזור שוב על שכתבתי בתגובתי הקודמת : חופרי הוא בהחלט לא ראש עיר לא טוב. אפילו נפגשנו בכמה מקרים, וכיום הוא ראש העיר שלי ולמרות שלא בחרתי בו אני עומד מאחריו. אני רק חושב שברוידא היה ועודנו [אם רק ירצה] יכול להיות יותר טוב.

מאחר וכל זה תאורטי לחלוטין

אני מציעה שנתחיל לדון בעניינים פרגמטיים ושייטיבו את איכות חיינו.

m a l i b i

New member
בנושא איסוף האשפה מהרחובות

ראיתי שבבוקר היה כאן דיון בנושא האיסוף המוקדם שמעיר את כל השכונה. רוצה להוסיף את מורת רוחי בנושא האיסוף: עובר אחד מהעובדים ומוציא החוצה את מיכלי האשפה בבוקר בסביבות 0700 וכך הם עומדים להם אחר כבוד בשמש הקופחת, החתולים עושים בהם שמות, מפזרים את התכולה, ורק לאחר מספר שעות עוברת המשאית שמרוקנת את המיכלים. מדוע הדבר צריך להיות כך??? האם למישהו יש תשובה לגבי העניין?

אפשר לברר

אני מניחה שבכל מקרה זה ההליך: קודם עובר מישהו ומוציא, אח"כ המשאית מרוקנת ואז עובר מישהו ומחזיר. לפני מס' ימים העמידו ככה פחים במגדל - מה שתקע את כל התנועה (רחוב צר).

צמרת3

New member
לא אמרתי שהוא לא יהיה שאלתי רק מה

הם המרכיביםבדמותו ובאשיותו ובהתנהלותו שעושים אותו ראוי? עד כדי רצון להחליף ראש עיר שכבר נמצא ולבחור בו? ואגב חנה זה ממש לא דיון תאורטי זה דיון שמכין אותנו להכרעה מעמיקה, כשהדיון משוחרר מזריקות הבוץ של המועמדים ומחנותיהם

למעלה