ישנם 2 בעיות

ישנם 2 בעיות../images/Emo2.gif../images/Emo104.gif

1. ששון הולך לישון בערב בצרחות ורוצה על הידיים, ואנחנו לא מבינים אותו לפעמים... 2. ששון לא מוכן לישון באף מקום שאנחנו הולכים אליו, וזה אומר שאם בא לנו ללכת לחברים בערב ולהישאר עד מאוחר שון משגע אותנו מעייפות ולא מוכן להירדם, מה עושים? נותנים לו להתרגל למצב???אבא שלו אומר שהוא צריך להיות במקום שלו, לדעתי זה מתסכל להיות מוגבל, שאנחנו היינו ילדים נרדמנו בכל פינה חמה שנתנו לנו..... לגבי הבעיה הראשונה חשבנו אולי לקנות לו מיטת נוער מה דעתכם?? הוא בדיוק בן שנה וחצי, האם אפשר עכשיו??? כשאנחנו שמים אותו על הספה של פו הדב עם כרית ושמיכה אז יותר נוח לו, לדעתי הוא מרגיש בכלוב במיטה של התינוק למרות שיש לו שם את כל הפינוקים שרק אפשר..... תודה על העצות... דיקלה

לא יודעת לגבי הבעייה הראשונה.../images/Emo2.gif

לגבי השנייה, יכולה בעיקר להזהות כי הדר הוא ילד נפלא בעיקר בעניני שינה, אבל רק בבית. בחוץ הוא אמנם נרדם אבל לזמנים מאד מאד קצרים ואז הוא עייף ובכייני, הבעייה היעקרית היא אצל הורי ששם הוא שוהה הרבה וזו ממש בעייה שקשה לו להרדם. הפיתרון שמצאנו הוא לשים אותו בחדר אחר, רק אז הוא מסוגל לישון טוב, אם הוא איתנו וכל שאר האנשים הוא פשוט מתעורר מכל רעש, אז עם כל הקושי של לבודד אותו בחדר אחר זה הפיתרון שעובד בשבילו.

רותי ע

New member
אפשר לנסות מיטת נוער

מקסימום היא תחכה לו כמה חודשים. אבל יכול להיוץ שפשוט לא בא לו לגמור את היום המהנה ולהפסיד חוויות ואז מיטת הנוער רק תחמיר את המצב כי הוא פשוט יירד ממנה... זה מה שקרה לנו. לגבי שינה במקומות אחרים-גם לנו היתה אותה בעיה וזה היה נורא מגביל. אבל ככל שהוא גדל, עבר למיטת נוער ומבין שאפשר גם לישון במיטות אחרות המצב השתפר פלאים (מגיל קרוב לשנתיים).

michal@gal

Active member
מנהל
לגבי לישון מחוץ לבית

מה שעבד אצל הבת שלי היה שהייתי יושבת איתה בחדר נפרד בבית של החברים עד שהיא היתה נרדמת. בהתחלה זה היה דופק לי את רוב הביקור (היה לוקח לה בערך שעה עד שהיא היתה נרדמת) אבל עם הזמן זה הסתדר, והיא התרגלה להרדם מחוץ לבית. כשהוא ישן על הספה הקטנה, הוא הולך לישון בלי בעיות? אם כן, אז אין בעיה לעבור למיטת נוער (עם מגן נגד נפילות כמובן). הבן שלי סירב להכנס למיטת התינוק בגיל שנתיים, וישן על ספת פו הדב, ופתאום, אחרי חצי שנה, הוא חזר למיטת התינוק (עם מעקה בשלב התחתון ומיטת נוער צמודה מבחוץ כדי שיהיה לו קל להכנס ולצאת לבד).

למעלה