ישנן בנות

ישנן בנות../images/Emo192.gif

מסקרן לשמוע את הבנות שמעריצות את הסידרה, איך בדיוק התחברתן לסידרה? אני מניח שיוצרי הסידרה ואלה שהחליטו לשדר אותה ביס ועוד בשעה מאוחרת לא ציפו שנערות בגיל העשרה יתאהבו בסידרה. אז מה בדיוק מושך אתכן ב"ישנן בנות" ? השחקניות ה"קוליות" ? העלילה? או אולי נושא הסידרה והמיניות שבה מושך ומסקרן אתכן?

shannel

New member
../images/Emo202.gifהאמת? הכל ביחד../images/Emo202.gif

זו מן "פריצת דרך" שכן אני בכל אופן למדתי להסתכל על אנשים בצורה שונה מאז התחילה התכנית. היו לי סטריאוטיפים ממש מובהקים לגבי "לסביות" או אנשים שהן "דו מיניים" וזה סקרן אותי לראות איך זה בעולם שלהם.... גם שאני נורא אוהבת את העלילה, וחושבת שאפשר להתחבר לזה ברמות שונות...חוצמזה אני חושבת שהשחקניות מעולות!! עוד דבר, הסדרה פשוט נוגעת בהכל!! היא מצחיקה, שנונה, דרמתית...הכל. בקיצור - מזמן לא אהבתי סדרה כמו שאני אוהבת ת'סדרה הזאת ואני מחכה בכיליון עיניים לעונה הבאה מהמצויינת שתהיה

shannel

New member
ראיתם ת'פרק של אתמול? ג'יסס!!

למההההההה היא מתה למההההההההההה...מה קשוררררררררר... ודילן השרלילה עלק "סקשואל הרסמנט"...איזו ביצ'!! אני במקום הלנה מחכה לה בחוץ...ומה דופקת לה מכותתתתתתתת

אני לא בטוח שכך נראה "העולם שלהם"

יש איזו שחקנית בסידרה שהיא לסבית מוצהרת? מעניין מה הדיעה של לסבית אמיתית על הסדרה... יכול להיות שהיא תחשוב שהסדרה מעוותת את המציאות.

יעל צל

New member
המממממ

WELL...היוצרות של הסדרה הן לסביות אז לא נראה לי שהן עיוותו את המציאות (חוץ מזה שבטלוויזיה צריך נשים שנראות טוב ובמציאות לא כולם נראים טוב..). הלסבית המוצהרת היחידה היא אליס, לפחות ככה כתוב בספר.

לא מזמן ראיתי סרט דוקומנטרי על...

פוואר לסביונס שהזכיר את התוכניות יותר מפעם אחת וגם בדק את הקשר בינה לבין המציאות והמסקנה שאני הגעתי אליה שהתוכניות דיי משקפת את מה שקורה... לדוגמא הדמות של שיין מבוססת על מישהי אמיתית (פחות או יותר כמובן) לגביי, מה שאני מתחברת אליו בתוכנית זה לאו דווקא הקטעים המיניים.. מבחינתי בכל דמות בתוכנית יש משהו שאני מתחברת אליה לגבי עצמי... ואני חושבת שכל אחד יכול להזדהות עם משהו. זה בעצם המשיכה של התוכנית (ושל כל תוכנית שמצליחה לעשות את זה...)

shannel

New member
../images/Emo41.gif10 דקות ראשונות מהפרק הבא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

jess r

New member
הסידרה מצויינת ../images/Emo13.gif

כמובן שחלקית בגלל הנושא אבל הסידרה עצמה גם מאוד טובה בזכות הדמויות המעניינות והעלילה.

למעלה