ישנן בנות יש מצב שמתישהו ישדרו את עונות 1 ו-2 שוב?
N Nielle New member 14/4/06 #3 ../images/Emo13.gif כבר שידרו את העונה הראשונה והשנייה בשידור חוזר אבל לפני המון זמן, במיוחד העונה הראשונה. אז אולי שוב? הרי YES מתמחים בשידורים חוזרים, לפחות שיהיו שווים
../images/Emo13.gif כבר שידרו את העונה הראשונה והשנייה בשידור חוזר אבל לפני המון זמן, במיוחד העונה הראשונה. אז אולי שוב? הרי YES מתמחים בשידורים חוזרים, לפחות שיהיו שווים
G gilriv New member 15/4/06 #5 העונה3 והפרק הראשון מצחיק מאוד -ביחוד שחברה לשעבר של דיינה ?מתהקלמת למצב ושהיא מנסה לשכוח אותה והרדיפת מכוניות -פרק מעולה ההתחלה,
העונה3 והפרק הראשון מצחיק מאוד -ביחוד שחברה לשעבר של דיינה ?מתהקלמת למצב ושהיא מנסה לשכוח אותה והרדיפת מכוניות -פרק מעולה ההתחלה,
S shannel New member 15/4/06 #6 הפרק השני כזה מגניב!! כרמן ושיין... הולכות ל"קינסיניירה" ושיין לובשת סמלה ונעלי עקב ו....פאה ארוכה מתולתלת!! חחחחח.....באדיבות בת דודה של כרמן...הספרית...
הפרק השני כזה מגניב!! כרמן ושיין... הולכות ל"קינסיניירה" ושיין לובשת סמלה ונעלי עקב ו....פאה ארוכה מתולתלת!! חחחחח.....באדיבות בת דודה של כרמן...הספרית...
G gilriv New member 15/4/06 #7 כן המשפחה של כרמן >, ממש השתלטה על שיין יש לי הרגשה ששיין לצערי תיפרד איתה בגלל שהיא לוקחת אותה יותר מדי למשפחה האוהבת {אני לא יודע אבל
כן המשפחה של כרמן >, ממש השתלטה על שיין יש לי הרגשה ששיין לצערי תיפרד איתה בגלל שהיא לוקחת אותה יותר מדי למשפחה האוהבת {אני לא יודע אבל
נ נערת ה מילקי New member 15/4/06 #8 ../images/Emo58.gif זה לא ספוילר? אני חושבת שאתה הורס לכמה מהאנשים פה... או שלא...
S shannel New member 16/4/06 #12 זה לא ספויילר...אבל למי שרוצה אינפו כי ראיתי את כל העונה המצויינת אני חייבת להודות - ואני לא יגלה יותר מזה כי זה סתם יהרוס אבל העונה הזאת מלאה הפתעות...
זה לא ספויילר...אבל למי שרוצה אינפו כי ראיתי את כל העונה המצויינת אני חייבת להודות - ואני לא יגלה יותר מזה כי זה סתם יהרוס אבל העונה הזאת מלאה הפתעות...