טוב יש איזה משהו שמסקרן אותי כבר מהפרק ה-1 של העונה הראשונה!!! אולי יש לכם מושג... איזה מהשחקניות שם באמת לסביות??? כי לפני כמה ימים אמרו לי ששיין היא סטרייטית במציאות! אז אם היא לא לסבית...מי בעצם כן??? חח
כנראה הטעו אותי בקשר לשיין... אני אשמח לשמוע אם בהמשך יהיה עוד מידע בנושא גם על שאר השחקניות! ובקשר לשאר התגובות...קודם כל אני לא אמרתי שזה חשוב! זה סתם סיקרן אותי והבהרתי את זה כבר בהתחלה!! דבר שני, גם לא אמרתי שכל השחקניות לסביות, אני סה"כ שאלתי אם יש שחקניות שהן כאלה גם בחייהם האמיתיים ומחוץ לסדרה!! כי ידוע שבסדרה יש שחקניות שהן אכן כאלה! למה בעצם זה לא יכול להיות אפשרי?? עובדה שזה כן...
השחקנית שמשחקת את אליס סטרייטית. והשקנית שמשחקת את טינה אמנם ביי אבל היא די נשואה למישהו. היחידה שלסבית באמת שם היא שיין... לגבי אותה שחקנית שמשחקת את ג'ני אני כמעט בטוחה שהיא גם סטרייטית אבל לגבייה אני לא יודעת.. :]
אליס היא לסבית טינה היא דו אבל נשואה עם ילד בט היא סטרייטית שיין לסבית דנה סטרייטית גני היא דו וגם מרינה מהעונה ה-1 לסבית וגם אם אתם זוכרים את הנגרית מהעונה ה-1 שלבט היה איתה רומן גם היא לסבית