ישנן בנות

שושו7

New member
נשות הכדורגלנים

מישהו יודע מה זה אקסטרה טייס ומה זה עונה חמישית???

רוניש16

New member
דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ישנן בנות!!! אני חייבת את השמות של 2 השירים בפרק 5 בעונה השלישית!!! בישנן בנות השיר הראשון זה השיר שכרמן שמה במועדון ושיין רוצה לבוא לדבר איתה(והשיר כזה ברקע..) שיר קצבי..(משו כזה: Tonight's the night) והשיר השני זה כששיין שוכבת עם שרי ג'אפי בבית של שרי....

shannel

New member
נגמרה לי האנטומיה של גריי../images/Emo10.gif

אווווווףףףףףףףףף

cherry lady1

New member
אקסטרה טיים...

זה פשוטו כמשמעו,מיני סידרת אקסטרה לסידרה עצמה. הסידרה לא ממש מתעסקת בעלילה של נשות הכדורגלנים,אלא מן עלילה צדדית שכזו,עם שחקניי מישנה...מידיי פעם מופיעים השחקנים הקבועים,אבל הסידרה לא מתמקדת בהם רוב הסידרה כלל... ועונה חמישית זו עונה חמישית של הסידרה שכבר שודרה אגב,ולמרבה הצער אולי גם העונה האחרונה..

gilriv

New member
השיר הראשון זה שרה ג'נפר לופז ?

את תימצאי אותו מיד זה השיר הראשון של הזמרת אין בעיה זה גם הכותרת של השיר הלילה כול יום נרקוד

gilriv

New member
../images/Emo32.gif הסדרות בשידור חוזר ביס סטארז

וסידרה מSCI FI באטלסטאר גלקטיקה --בקרוב בערוץ13 גם

shannel

New member
העונה הבאה תתחיל באמריקה רק בינואר

אז אצלינו...יש זמן עד אז....

gadgad0

New member
נצל"ש: יס קנתה את הסדרה Heroes

עבור ערוץ יסטארס. אמנם לא שייך לפורום, אבל גם לי מותר לקבל התקף גילריביות מדי פעם...

shannel

New member
הנה הקליפ של השיר של קורי לי - >

http://www.youtube.com/watch?v=REo_PmL1nyE

ישנן בנות

ישנן בנות, ישנן בנות, אשר יוצאות עם כל אחד, אם הן רואות בחור נחמד, הן מוכנות לטוס מייד, איתו אפילו עד אילת. אבל אני איני כזאת, אבל אני איני, איני כזאת, עם מי שאין לי בטחון, איני יוצאת גם לירקון. ישנן בנות, ישנן בנות, שמתלבשות כמו בז'ורנל, החצאית עולה אל על, ובחולצה יש חור על חור, שכל אחד יוכל לבחור. אבל אני איני כזאת, אבל אני איני, איני כזאת, אני צנועה בדרך כלל, ואיש אלי אינו נטפל. ישנו בנות, ישנן בנות, שמשתגעות ממש על קליף, ולא רוצות הן שום תחליף, רק קליף ביום וקליף בליל, וקליף הוא מלך ישראל. אבל אני איני כזאת, אבל אני איני, איני כזאת, אני אוהבת מיני אז, את יוהאן באך סבסטיאן ג'אז. ישנן בנות, ישנן בנות, אשר קוראות ללא בושה, את השטויות ב"לאישה" וזה אם תשאלו אותי, כל עולמן התרבותי. אבל אני איני כזאת, אבל אני איני, איני כזאת, אני קוראת זאת עד הסוף, אבל יודעת שזה בלוף. ישנן בנות, ישנן בנות, שרק חושבות על בחורים, לא איכפת להם מה שאומרים, תופסות את מי שרק אפשר, ולטובות כלום לא נשאר. אם לטובות כלום לא נשאר, אז הן עושות ממש אותו דבר, והגברים אומרים אז כך: כל הבנות זה היינו הך.

למעלה