ישפו מיצ´ו ???

מריה12

New member
אבל..

אני אוהבת גם אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ישפו מיצ´ו ???

lonly...i am so lonly... שמישהו יבוא כבר משעמם לי ! עכשיו חזרתי מהאורתודנט(צל"ש על האיות הנכון) הוא שם לי טבעות(זה לא הקוביות..זה רק הדברים שמחזיקים את הקוביות מאחורה...) ועוד חודש הוא שם לי קוביות...איכס !@@@@@!!!@!@!@!

שאלה חשובה ! שמישהו יענה לי מהר !!!

אתם כל הזמן אומרים בלאט !@ מה זה בלאט לעזאזל ? זה לא משהו ברוסית ?!?!?!? זונה או משהו ?!?!? תענו לי מהררררר ! אני לא יישן בלילה אם לא תגידו לי ~!

אהה ומריה לפני שאני שוכחת !!!

[URL='http:///'] אני לא רוצה בטטות! ואם תשאלי עוד פעם אחת אז אני יתקע לך בטטה בראש...טוףף ?? יופי ! [/URL]

מריה12

New member
חיחיחיחיחיחיחיחחיחיחיחי

ממ.. בלאט זה קללה ברוסית.. אין לי מושג מה זה אומר.. אבל זה משהו שאם אני אגיד ליד אמא שלי זה לא יגמר טוב, זה כל מה שאני יודעת.. ואלינור.. את כן רוצה בטטה!!!!!

רותם טל

New member
אני פה אני פה

אחרי כמה שעות טובות אבל אני פה! חיה ובועטת.. ובלעט-זה בגלל שאור התחילה,ומריה הדחליל נדבקה ואחרי זה גם אני.. והסבר,מה זה מריה רוצה בטטה?

יש לי ציטוט מצוין לחתימה שלך!!!!!

זה על בטטות !!!! זה מאסקימו לימון... זה שהם הולכים לזונה...קוראים לזונה ריקי.. טאז הם הולכים למחסן ובנצי בא אליה לאט..והיא צועקת עליו: [URL='http:///'] נו כנס כוסאמוק יא בטטה אחד! [/URL] (ריקי הזונה) זה מתאים לאובססיה שלך לבטטות ! ולא, אני לא רוצה בטטה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה ובסוף הם קיבלו מהזונה מנדבושקס..חח מגיע להם ! סוטים ! טוב..אני הלכתי לראות חברים ואי אאר ~~!!! ביי

מריה12

New member
אלינור...

לא יהיה לי מקום בחתימה בישביל זה.. ורותם שתקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת לראות אנשים משתגעים.. חחחחחחחחח אז רדי למטה............. ועוד........ ועוד טיפונת...... שששששתתתתקקקקקייייייייי

Silviya Bamper

New member
וואן טו וואן טו טסטינג...

מקווה שזה יצא נורמלי תסלחו לי שאני מנצלת סתם ככה לימור.

מריה12

New member
רותם ניכנסתי לפה... שוב..

ופשוט אני רוצה להגיד.. ררררווווותםםםם אני אוהבת אותך :] לא יודעת למה היתחשק לי להגיד את זה.. :]]]

מריה12

New member
אלינור!!!

את רואה את רעההההה ואור לא! היא רצתה בטטה והיא לקחה! כן כן כן זרקתי לה בטטה עד לניו יורק!

למעלה