ישראבלוף 2

שרוף

New member
ישראבלוף 2

במקום להלחם בפושעים האלה עראפת,דחלאן ברגותי רג`וב ויסלחו לי אלה שלא הזכרתי נלחמת ישראל באזרחים פלשתינים ומביאה אותם לפת לחם לעוני ולהשפלה ואותם אזרחים רבים מעולם לא החזיקו נשק בוודאי לא מכוון נגד ישראל. ישראל בראשות הממסד הרקוב והמושחת שלה איבדה את הצפון והיא נלחמת באזרחים שלווים ותמימים עיי מדיניות סגרים הרעבה והשפלה במקום להלחם במחוללי הטירור עצמם. רבותי הרמה המוסרית של הממסד הזה ירדה מתחת לקו האפס אפילו מדינות דרום אמריקה המושחתות ביותר לא מגיעות לקו התחתון הזה. פשוט בושה וחרפה.

אלוני.

New member
ואז

צה``ל יעביר באופן יזום מזון ומוצרים בסיסיים לידי התושבים המכותרים, מכיר את מקור הסיפור על המושג פיל לבן. מה לדעתך יש לעשות ? האם במקביל למלחמה במחוללי הטרור עצמם יש לאפשר לפלשתינאים לעבוד כאן ?

אלי.

New member
לא ולא

חלאות האדם הללו, דחלאן וברגותי, הם שמשתמשים באזרחים שלהם כבני ערובה יומיומיים עם מדיניות הפיגועים שלהם: אם מחבלי דחלאן יורים מבית-גאלה על גילה, וצה``ל משיב אש לכיוון - זו פגיעה של צה``ל בתושבים ? של צה``ל ? אם מחבלי דחלאן יוצאים מרמאללה, מפגעים וחוזרים לשם, וצה``ל בתגובה עושה עוצר יציאות על רמאללה - זו פגיעה של צה``ל בתושבים ? מה אתה מצפה מהממשלה לעשות במקרים כאלה ? שתעמוד דום בגלל שהחלאות משתמשות במגינים אנושיים ? חוץ מזה, המדיניות של המפגעים (עשרות, אולי מאות) נגזרת מהמדיניות האקטיבית והפאסיבית של האזרחים, ומכיוון שכך, ומכיוון שבדרכים טובות הם (האזרחים) לא מבינים שמפגעים בתחומם זה לא לעניין - צריך לעבור לדרכים יותר אפקטיביות, ועברו.

אלוני.

New member
אלי

ימים יגידו אם הדרכים אפקטיביות יותר. אני מסכים איתך שלא הייתה ברירה אלא להעביר את הלחץ למגרש שלהם, ועדיף אוכלוסייה במצור שם מאוכלוסייה מתה כאן. השאלה אם בזה סיימנו ? יש תרחישיפ נוספים שאני מקווה ששם למעלה יש מי שחושב על זה ...

אלי.

New member
אני מאמין שלחץ של אזרחים - משפיע

והלחץ על האוכלוסיה יגרום ללחץ ממנה כלפי הברגותים. נקווה שהימים יגידו את דברם לחיוב ... לגבי השאלה האם סיימנו - לצערי, אף פעם לא. זו מלחמת גרילה, והיא תמשיך, כך או אחרת. מצידנו, צריך רק למזער את הנזקים.

אריסטו

New member
תגיד-אתה מנהל הפורום?

תן הסבר מפורט בפורום אם נכון הדבר באשר להודעות שמופיעות באתרים שונים הבוקר באשר לעובדה שתפוז פועל בניגוד לחופש הדעה באורח חד צדדי. ראוי שתיתן דבר מוצדק.

למעלה