ישראיר מצאה שימוש ל 767-300 בחודשי החורף הוא יטוס לתאילנד לפחות לפי הכתוב ב YNET
ר רינת24 New member 7/8/05 #1 ישראיר מצאה שימוש ל 767-300 בחודשי החורף הוא יטוס לתאילנד לפחות לפי הכתוב ב YNET
N NNN747 New member 7/8/05 #2 הפסד ענקייייי....... בחורף כמות הנוסעים לתאילנד אפסית כמעט למרות שזו עונת התיירות שם!! בחודשי הקיץ רווחי לפתוח קו לתאילנד שנחשבת ליעד רווחי ביותר בחודשי הקיץ בלבד שבהם כל התיירים הישראלים {משפחות בעיקר ותיירים וגם אנשי עסקים שראיתי בטיסה שלי באל-על לפני שבועיים}!!
הפסד ענקייייי....... בחורף כמות הנוסעים לתאילנד אפסית כמעט למרות שזו עונת התיירות שם!! בחודשי הקיץ רווחי לפתוח קו לתאילנד שנחשבת ליעד רווחי ביותר בחודשי הקיץ בלבד שבהם כל התיירים הישראלים {משפחות בעיקר ותיירים וגם אנשי עסקים שראיתי בטיסה שלי באל-על לפני שבועיים}!!
ו ונפלון New member 8/8/05 #4 לא נראה לי שישראייר יפעילו קו... לא רווחי, בכל עונה, בכל זאת זאת חברה מסחרית.
ע ערן שחר New member 8/8/05 #5 החורף שלנו זה הקייץ שלהם זה שיא העונה שכולל את חג המולד והשנה החדשה של הנוצרים
ה הנכד של New member 8/8/05 #6 ../images/Emo15.gifהחורף שלנו זה גם החורף שלהם עדיין מדינת תאילנד לא העתיקה מיקומה מחצי הכדור הצפוני לחציו הדרומי!
../images/Emo15.gifהחורף שלנו זה גם החורף שלהם עדיין מדינת תאילנד לא העתיקה מיקומה מחצי הכדור הצפוני לחציו הדרומי!
ע ערן שחר New member 8/8/05 #7 מכוון שאנחנו דברנו על טיולים ולא על מטורולוגיה המונח חורף או קיץ לא משנה פה מנובמבר- עד פברואר זאת התקופה היבשה תקרא לזה קיץ תקרא לזה חורף זה לא משנה את העובדה שזה שיא עונת התיירות
מכוון שאנחנו דברנו על טיולים ולא על מטורולוגיה המונח חורף או קיץ לא משנה פה מנובמבר- עד פברואר זאת התקופה היבשה תקרא לזה קיץ תקרא לזה חורף זה לא משנה את העובדה שזה שיא עונת התיירות