ישראלים באוסטרליה הייתי שמח לדעת באילו ערים באוסטרליה אוכל למצוא ריכוז גדול של ישראליים?
A avidan19 New member 4/5/15 #1 ישראלים באוסטרליה הייתי שמח לדעת באילו ערים באוסטרליה אוכל למצוא ריכוז גדול של ישראליים?
S sbandda New member 5/5/15 #2 הריכוז הכי גדול של ישראלים נמצא בישראל. למה לך לעבור לאוסטרליה אם אתה רק מתעניין בישראלים?
S sbandda New member 7/5/15 #3 סליחה, שכחתי שזה פורום טיולים... אבל התשובה שלי עדיין עומדת בעינה: למה לך לדעת איפה יש ישראלים אם אתה רוצה לטייל באוסטרליה? לא עדיף לרצות לפגוש אוסטרלים (או מטיילים אחרים)??? רוצה ישראלים - צא לטייל בארץ ישראל!
סליחה, שכחתי שזה פורום טיולים... אבל התשובה שלי עדיין עומדת בעינה: למה לך לדעת איפה יש ישראלים אם אתה רוצה לטייל באוסטרליה? לא עדיף לרצות לפגוש אוסטרלים (או מטיילים אחרים)??? רוצה ישראלים - צא לטייל בארץ ישראל!
ח חיים לביא2 New member 11/5/15 #5 סליחה חברים, אבקש להדגיש שזהו פורום טיולים בניו זילנד לא חסרים פורומים למפגשי ישראלים בחו"ל, אבל בבקשה לא כאן. בתודה ובתקווה להבנתכם, חיים לביא
סליחה חברים, אבקש להדגיש שזהו פורום טיולים בניו זילנד לא חסרים פורומים למפגשי ישראלים בחו"ל, אבל בבקשה לא כאן. בתודה ובתקווה להבנתכם, חיים לביא