ישראלים בחינוך ביתי בחו''ל

א ל ו ל י

New member
ושוב, התגובות המפרגנות

וה"יודעות הכל" הרגילות .... עדו, מזל שהיית שם להציל את המצב !

יש שם מישהי שמומחית לכל סוג וסוג

של חינוך ביתי וחליפי, לכל סוג וסוג של לקות למידה, לכל תלמיד לקויי למידה בכל מוסד חינוכי בארץ ומחר נקרא שהיא גם מתמחה בלקות התקשורת של הבן שלי.

berlinale

New member
אתם פרנואידים

ההיפך - יחסית לעובדה שרוב ההורים לא מחנכים את הילדים שלהם בחינוך ביתי קיבלתם שם המון תמיכה. מפריע לכם לקבל ביקורת? הרי ברור שיש ביקורת על חינוך ביתי ויש אנשים שעקרונית מתנגדים לזה (ויש אנשים שפשוט לא יכולים). אולי ההיפך - אתם אלה שחיים בבועה שבה כולם חייבים להסכים לחינוך ביתי או אלטרנטיבי?

ממש לא!

אנחנו אוהבים דיון וביקורת. אנחנו לא מנסים להמיר אנשים זה לא דת. אבל חשבי למשל על ישראלי שחי בחו''ל ומקבל כל פעם משיראלים בארץ ביקורת שפוגעת בו. החל מהכינוי יורדים וכלה במצבו הכללי. אותו דבר חל על הורים המחנכים בחינוך ביתי. הם נמצאים בביקורת נבדקים על ידי מערכת שאת עצמה לא בוחנת בכזאת קפדנות (כל ילד בחינוך ביתי בארץ מקבל אישור ממנכלית של משרד החינוך). אנחנו מקבלים בחירה של אנשים אחרים ומנסים לספק מידע כשאנשים שואלים כדי שיוכלו להחליט על סמך הבנה. אבל הגדת מנזר החינוך הביתי דומה להגדת הישראלי העשיר בחו''ל. כשנשמעת ביקורת נוקבת מאנשים שאין להם מידע או נסיון אנחנו נעלבים. אני מסכימה איתך שהיתה תמיכה בשרשור הזה. ענת

הסבר והתנצלות:

פשוט התבלבלטי בין השירשור שבפורום 'ישראלים בחו''ל' לבין השירשור ב'הורים לילדים בגיל הרך'. הטיפוס שיודע הכל על הכל ללא יוצא מן הכלל לא מגיע מהפורום שלך. סליחה.

Ella Bella

New member
../images/Emo124.gifנאוה !!

אני זוכרת מ"באופן" דף בלוג של קרן צוקר, ילדה בת 13 בחינוך ביתי בחו"ל שהיה ממש נפלא בעיני. לא מצאתי אותו עכשיו בחיפוש (הוא לא נקרא "הדף של קרן" או משהו כזה). יש לך אפשרות לנסות לאתר גם? ממש רציתי להכניס אותו לכאן.

למעלה