ישראלים בקנדה - עדכון

Ak477

New member
ישראלים בקנדה - עדכון

גולשים יקרים,שלום רב. אשמח לעדכן אתכם בדרך התפתחותו של האתר, אשר החל לפעול לפני כשלושה שבועות. קיבלתי לאחרונה כל מיני תגובות על העיצוב ולכן החלטתי לשנות אותו לגמרי, אשמח לשמוע מה דעתכם. אפילו לי קשה להאמין, אך כיום נכנסים לאתר בין 600 ל800 גולשים ביום. זו זכות גדולה עבורי להחזיק באתר, חי ונושם. אני ממשיך בעדכון האתר ובמחשבות על " מה מעניין אותם". הייתי מבקש שגם אתם תתרמו לקהילה שאני מנסה להקים כאן. אני זקוק לעזרתכם. אני מרגיש שאני עובר למין שלב כזה שבו צריך לתת לאתר את הפן הקהילתי המאוחד, היום בבוקר נכנסתי לסטטיסטיקות של האתר וראיתי כמעט 800 מבקרים חדשים(לא כאלו שנכנסו בעבר) והרגשתי כל כך שמח, המיילים שאני מקבל.. הם יקרים יותר מכל דולר שאי פעם אקבל. חשבתי לבקש את עזרתם, את הנסיון והידע שלכם ביצירת "ארגון" כלשהו על פני הרשת ומעבר לה.אני רוצה ליצור את הקהילה שתעזור לאנשים כמו חברה של אמא שלי. אותה חברה שנאלצת לעבוד בניקוי בתים בזמן שהייתה אחות בארץ. אתמול ישבתי איתה על המחשב ופשוט עברתי על כל אתר אינטרנט הקשור לנושא רישוי המקצוע שלה, ועזרתי לה לעשות משהו שהיא לא הצליחה לעשות לבד במשך חודשים. אני מוכן להשקיע את כל כולי על מנת שנוכל לעשות משהו בסגנון ויקיפדיה, מן מקום כזה שכולם יוכלו להעזר בו. וכאן אני רוצה את עזרתכם, אם אתם חושבים שתוכלו לכתוב משהו מנסיונכם, או אפילו לכוון אותי. מה אני צריך לעשות, על מה אני צריך לכתוב, מה חסר.. זה מאוד יעזור לי. אני לא יודע כמה אהיה אפקטיבי בקידום האתר לבד, אני צריך אתכם יחד איתי. תם אך לא נשלם השלב הראשון של בניית האתר, אני מודע לכך שעלולות להופיע כל מיני בעיות. אם אכן תזהו בעיה כלשהי (באגים ) אשמח לשמוע ולתקן במהרה. מיכאל www.israelisincanada.com http://www.israelisincanada.com/Default.asp?page=details&newsID=222 - מאמר שכתבתי על נושא הרשיון באונטריו. תהליך,טיפים, עצות והכוונה.

תלתל11

New member
חשבתי, חשבתי, חשבתי....

להגיב או לא? לחזור על עצמי בפעם המי-יודע-כמה או לוותר, כי בעצם מה אכפת לי - אבל מאחר ואתה כל יומיים מבקש פידבק, וגם טורח להגיב על כל דבר כמעט ב"זה כבר פורסם אצלי באתר", אז ננסה שוב: האתר שלך לוקה בכתיבה חובבנית ברמת בית ספר יסודי, מלא שגיאות כתיב ודקדוק שצריכות לבייש כל מי שמתיימר לפעילות עיתונאית כלשהי, את הטעויות בלינקים - אליהן הפניתי לפני שבועות מספר - עוד לא תיקנתם, ועל נושא זכויות היוצרים והקרדיט שאתם לוקחים על תרגום כתבות של מישהו אחר עוד לא התחלנו לדבר (למרות שהדודה התייחסה לזה בפורום השכן).

Ak477

New member
תיקון כלשהו

אני לא מתיימר להיות עיתונאי כלשהו! אני מי שאני, קוראים לי מיכאל מזו, נעים מאוד. אמשיך להתאמץ ולנסות לעלות את הרמה עד שתקבלי נחת מהאתר, אם ישאר לך חשק.

תלתל11

New member
אם ככה, אתה צריך להחליט מה אתה כן

ומה מטרת האתר שלך. יש לך מדור פנאי שאין בו שום דבר חדש יותר מה-17 ביוני, מדור כלכלי שמופיעה בו כותרת על עצבנות בשוק המניות - לפני שלושה שבועות.... אם אתה רוצה שאנשים ייכנסו לאתר וישתמשו בו, הם צריכים להרגיש שהוא עדכני, אמין וממצה. אף אחד לא ייכנס למדור הכלכלי שלך מדי יום, כדי לראות האם במקרה פורסם שם משהו חדש ולקרוא אותו בעברית. אם לא יהיה שם מידע מעודכן מדי יום, אז מי שזה מעניין אותו יילך לקרוא באנגלית במקום אחר. אם אני רוצה לדעת איזה אירועים/הופעות יש בסוף השבוע הזה, אז אחרי פעמיים שאני נכנסת לאתר שלך ואין שם כלום - אני לא אנסה יותר. אז אם אתם לא מסוגלים לעמוד בדבר כזה, אולי עדיף שתוותרו על הצד החדשותי/עיתונאי ותתמקדו במידע קהילתי, מידע למהגרים חדשים וכו' - דברים שלא משתנים ומתחדשים כל יום.

עזבי פשוט חבל על הזמן

שאת משקיעה להקליד הודעות . אנשים מבקשים תגובות. וכשנותנים להם מה שהם מבקשים. דהיינו תגובה המתארת מצב קצת שונה מזה שציפו לו. הם : א. מתעלמים ב. עונים בהתנשאות ג. מסבירים לך שזו זכותם להעתיק כתבות כי הם הקלידו לבד ובעברית. גם זה סוג של ישראלים בקנדה . המאצו שחושב שמי כבר ישים לב, מי כבר קורא כתבות באנגלית. נסכם. עזבי.

Ak477

New member
אז את עונה בשבילי?

רציתי לומר בצורה פשוטה תודה על מה שכתבה תלתל, בהחלט ממקד אותי יותר ועוזר לי. אז תודה רבה!

חלילה.

אני מגיבה בשבילי. לא מפריע לך לשאוב עידוד מהמשך התשובה של תלתל. ואם דברים יתוקנו, יסתדרו, אני כולי בעד.

mikki01

New member
דודה אם לא הבנת גם הבקשות הנ''ל

הם דרך לקבלת פרסום עקיף לאתר שלו (גם פרסום שלילי הוא עדין פרסום)

למעלה