ישראלים גודשים ונופשים בחו"ל. מקרה מצער.

דניאלה1311

Active member
מנהל
לדעתי יש כאן סיבה אחרת למעצר
למיטב ידיעתי בגרמניה למשל אם אתה עוזב מקום שבו פגעת, ולו גם קלות, ברכב אחר זו עבירה. אני לא יודעת אם זו עבירה פלילית או עבירה מסוג אחר אבל הזהירו אותנו בחברת ההשכרה לא לעזוב ולא להשאיר פתק אלא להודיע למשטרה ולחכות להם. האשה בסיפור מפאפוס אמרה שהפגיעה היתה קלה והראו בכתבה את השפשוף, והיא אמרה שעזבה כי זו לא היתה פגיעה רצינית. אז כדאי מאד להתעדכן בארצות אליהן נוסעים ישראלים ושוכרים רכב מה עושים כאשר פוגעים קלות ברכב אחר שהנהג איננו.

אספרסו2

New member
בהחלט תאונת פגע וברח

פגיעה ברכב חונה בגרמניה אפילו נזק שבקושי נראה מחייבת את הנהג הפוגע להתייצב בתחנת המשטרה תוך שעתיים מזמן הפגיעה ולדווח .

לאונידס

Active member
הלואי קצת מקרים מצערים כאלה בישראל

אני לא מכיר את הפרטים הספציפיים של המקרה הזה אז לא יכול להתייחס אליו, אולי באמת היתה שם אנטישמיות או אנטי ישראליות אבל,
בישראל המשטרה חושבת שאם זו תאונת פגע וברח ללא נפגעים, נניח שפשוף כזה שיכול לעלות לנפגע מאות וגם אלפי שקלים, אז זו לא בעיה שלה, כי רכושם של האזרחים הפקר.
ואם זו תאונת פגע וברח עם נפגעים זהו מקרה בלי עניין לציבור, ולכן גם כן לא עניין של המשטרה וגופו של האזרח הפקר, אלא אם קורה מקרה יוצא דופן בו הנושא עולה לתקשורת ויש זעקה בציבור.
אז חלק מהישראלים צריכים להתרגל לתרבויות בהן פגע וברח בלתי מתקבל על הדעת, זו עבירה ואפשר להעצר בגללה.

עוד פעם אני לא יודע אם זהו המקרה הספציפי כאן, אבל בתוך עמי אני יושב ובחניה המכונית שלי יושבת ולעיתים מקבלת "נשיקות" כשהפוגע פשוט בורח

אספרסו2

New member
יישום החוק המקומי לא קשור לאנטישמיות

ישראל אור לגויים רק בעייני עצמה תכלס לגדול במנטליות של ואנדאליזם ואנרכיה ועוד להצדיק אותה תוך הזלת דמעות תנין זה מעורר גיחוך.

יש בעיה אמיתית עם רוכבי דו-גלגליים שדורסים במדרכות או במעברי

חציה וכיוון שאין לוחיות זיהוי וביטוח, הם בורחים ולך תמצא אותם. משאירים אנשים לפעמים חודשים מושבתים, במקרה הטוב.

לאונידס

Active member
אני לא יודע מה קרה במקרה הספציפי הזה

יכול להיות שצורת האכיפה המאוד אגרסיבית בסיטואציות דומות היא הנורמה הנהוגה כלפי כולם, יכול להיות שאותה ישראלית קיבלה טיפול מיוחד בגלל היותה ישראלית או יהודיה.
לי אישית אין מידע ספציפי ולכן אין לי דעה ספציפית על המקרה הזה.
&nbsp
באופן כללי אני יודע שחלק ניכר מעם ישראל בז לחוק סדר והתחשבות בזולת ומול אנשים כאלה הייתי שמח אם עוד בישראל היו אוכפים את החוק.
עם ישראלים מתורבתים אין בעיה, אם גרמו נזק משאירים פרטים ונושאים בתוצאות הנזק, מולם לא צריך לבוא עם מכבש של חוק.
&nbsp

אספרסו2

New member
גם כאן נתקלתי בגרמני לא

מתורבת,מכייון שגילו מעל ל 90 התרבות שגדל לצילה לא ראויה אפילו להיקרא ככזאת.
יום בהיר אחד הקשיש,שאיני מבין מדוע הוא עוד סבור שעליו לנהוג ולסכן את הציבור,פגע ברכבי ולא הגיב כראוי וככפוף לחוק המקומי.אץ רץ לביתו מקווה שגם הפשע הנוכחי יעבור לו ללא עונש.
אספרסו לא מהאנשים שמוותרים לפושעי מלחמה.את הלקח הוא למד כשלאחר יותר משעתיים הגעתי לתחנת המשטרה והגשתי תלונה על תאונת פגע וברח.
מאחר שהתעקש ושיקר בלי להניד עפעף נתבע למשפט ומונה חוקר תאונות שאישש את העובדות בשטח.כל הסיפור כולל פיצויים עבורי והוצאות משפט עלו לנאצי בדימוס מעל 24,000€-לתפארת מדינת ישראל

למעלה