ישראלית חדשה בשטוקהולם!

nortsky

New member
ישראלית חדשה בשטוקהולם!

הי לכולם, אני נורית ועברתי לפני פחות משבוע לשטוהולם. עברתי ברילוקיישן מטעם החברה שאני עובדת בה ואני שוכרת דירה מקסימה בואזסטאן עם חבר שלי (שוודי). אני אשמח לפגוש ישראלים אחרים בעיר ולהיות בקשר. יש מישהו באיזור? נורית

moranee1

New member
ממממ....

לא צריך עוד עובדים בחברה שלך???
וואי איך בא לי גם אני שרופהההההה על המדינה הזאת אני מוכנה לעזוב פה הכל בלי לחשוב פעמיים.... תגידי איך המזג אוויר שם עכשיו?? מזה בא לי לבוא בדצמבר/ינואר שווה ת'נסיעה או עדיף לחכות לקיץ??

ezha25

New member
ברוכה הבאה!

אני מיכל מדנמרק (קופנהגן), גרה כאן שנתיים וחודשיים עם חבר שלי (דני, במקור מלטביה). ממש לא מזמן סיימתי תואר שני ועכשיו אני מחפשת עבודה. שיהיה לך בהצלחה והתאקלמות קלה ומהירה! ואם את נוסעת לכיוון דרום, בהחלט מוזמנת לקפה :)

MayFebruar

New member
וולקומאן!

אני גרה באוסלו עם בעלי הנורבגי. שיהיה לך בהצלחה עם ההתאקלמות!

dotandvir

New member
ברוכה הבאה

גם אנחנו גרים בוסאסטאן - אשמח להיפגש ולהכיר. דותן

nortsky

New member
תודה לכולם! אתם חמודים!

כרגע רק עברתי אז הכל עדיין בבלגן אבל אם מישהו מארגן איזה מפגש ישראלים בשטוקהולם תודיעו לי. :) לישראליות עם הבעלים אשמח לשמוע חוויות על איך התמודדתם עם התרבות השונה, כיוון שגם המקרה שלי כזה (רק שמדובר בחבר ולא בבעל) (עדיין :)). וגם פתחתי בלוג כדי לתאר את החוויה, אז אם בא לכם, מוזמנים לקרוא ולהגיב: http://stockholmsyndrome.israel-blog.co.il/2011/11/08/טאק-סא-מיקט/

Raph Rulz

New member
וואו

נסחפתי בקריאה... את מרתקת ואני אשמח להכיר אותך ולדבר על החיים בשבדיה... וסתם להעביר את הזמן

למעלה