ישראלי אמיתי

respecta1

New member
דיי מייצג

אותם משתמטים זה אותם צפון תל אביבים שנוסעים להודו ומאבדים את הראש.

רים אלרישי המטומטמת

שעזבה את בנה בן השבע ! ויצאה להתאבד איי שם,[במחסום ארז], כביכול כדי למנוע בושה במשפחה .. כי עשתה X או אמרו שעשתה X אז בעלה הציע לה להתאבד ולהחשב כשאהידה.. ושזה עדיף על פני העובדה שבמילא ירצחו אותה בגלל.. "כבוד המשפחה".. ששוב חוזר לנקודה כל כך מגוחכת וכל כך מקיאבלית שאומרת שכבוד המשפחה נמצא "בין רגלי הבחורה".

DIGITAL MAN

New member
אהה ושכחתי עוד משהו

יש את הקטע הזה עם ה 70 או 50 בתולות שמחכות למתאבדים בגן עדן אז היא בכלל בושה גדולה יותר, בטח עכשיו חוגגים עליה 70 או 50 בתולים בושה יותר גדולה לא?!

מממ לא מצחיק.. ובכל מקרה

אין 72 בתולים לנשים מתאבדות. רק מלכות שמיים ושם של שאהידה .. או משהו כזה.. לא יודעת וגם לא מעניין אותי. לא עוזבים את הילד והולכים לפוצץ ילדים של אחרות. אפשר לחשוב.. דווקא היא .. חח ממש לוחמת חופש. מטומטמת.

חחחח הביאו חבורת דפוקים שחיים על חשבוני

שלא מוכנים לעשות צבא או מחפשים סיבות למה לא לעשות צבא שתקום המדינה הפלסטינית יש להעיף את אותם סרבני גיוס אוכלי חינם

חמוד../images/Emo70.gif

אבל נכון למציאות של היום, מי שבוחרים בגלוי "לא לעשות צבא" הם רק האגואיסטים שבאגואיסטים, מהסוג שאח"כ כנראה גם ייתקלו באופנוען שוכב גוסס על הכביש וימשיכו הלאה........

יש כאלה, אבל יש גם כאלה שיושבים פעם אחר פעם

בכלא בגלל העקרונות שלהם. לא ממש אגואיסטים...

הבעייה היא שאנשים כאלה בוחרים במודע

להתעלם מהתמונה המלאה (בהנחה שהם יושבים בכלא כדי להשתמט משירות צבאי ולא כחלק ממאבק שנועד לחולל שינוי פנימי בהתנהלות הצבא - שזה עניין אחר לגמרי). לכן אני לא רואה באנשים כאלה "התחלה של סדק בסכר". קשה לי להאמין שמישהו בחר "בעיניים עצומות" לשרת בצבא, כפי שזה מוצג בסרטון. לרוב האנשים, צעירים ומבוגרים, לפני השירות ואחריו, יש דילמות ובעיות סביב הנושא, גם אם חלקם פותרים אותן בסופו של דבר בהתנדבות לשירות הכי קרבי שיש, וחלקם האחר - בהשתמטות..... כשהייתי טירון, מג"ד בדרגת סא"ל אמר מול כולם: "אתם הולכים בחודשים הקרובים ללמוד משהו שהוא לא הגיוני ולא אנושי - להסתער מול אוייב, כשכל האינסטינקטים האנושיים מנחים אתכם לברוח מהמקום." אז אם המג"ד אמר את זה, ובכל זאת ממשיך בתפקידו כמג"ד... מי אני שאתווכח? הגדרות מסויימות בצבא הן אכן לא אנושיות, והלוואי שהיה אפשר לנהל כאן את המדינה בלי צבא חזק וכוח הרתעה.

Leibovitz

New member
כמה כאלה יש?

ספרתי בינתיים רק שניים. כל היתר קישקוש בלבוש. הנוער הישראלי מתגייס מרצון, מחברות ומקריאת המציאות. גם בקרב הנוער הערבי מתעוררים יותר ויותר ויוצאים לשרות לאומי תחליפי, וגם אפילו לשירות בצה"ל. השירות בצה"ל הוא מעבר לפוליטיקה, וכולנו מבינים שללא צבא אחיך מבחוץ יחסלו אותנו. אולי גם בהשתתפות ערביי ישראל, כמו שהיה ב-1948.

Leibovitz

New member
האמת לא מפחידה את הישראלים

תמיד יש התגייסות מלאה ויותר ליחידות הקרביות. הצבא לא יכול לקלוט את כל ה'מורעלים' ביחידות קרביות. גם השנה, למרות הגאות שהיתה בדיבורים על השתמטות, לא היו חסרים לצבא לוחמים וחיילי תמיכה מבצעית. המשתמטים ברובם הם אנשים שלא היו ראויים מבחינה פסיכולוגית או גופנית לשרת בצבא, ומאחר שזה פגע בהם נפשית ותדמיתית הם התחילו לדבר בחוץ כמו "גברים" שכאילו הם עשו נו נו נו לצבא. הם לא מספרים את האמת שכיצד הרגישו כמו חתולים מקופלי זנב ונפגעו כשהצבא הבין שהם לא כשירים לשירות.

למעלה