ישראל איבדה מיליונרים.

שמלת תחרה1

Well-known member

לפי פירמת הנלי ושות', שעוסקת בתחום ההגירה, בשנה החולפת התגוררו בת"א ובהרצליה 22,600 מיליונרים, לעומת 24,300 ב-2023.

מן הסתם ישראל איבדה גם מוחות.
איך אפשר למנוע את ההגירה מישראל?

boriska1

Well-known member

לפי פירמת הנלי ושות', שעוסקת בתחום ההגירה, בשנה החולפת התגוררו בת"א ובהרצליה 22,600 מיליונרים, לעומת 24,300 ב-2023.

פשוט: עוד קצת מהפכות משפטיות, עוד טיפה ביביזם והיידה שרה. הרי ברור שאם המגמה לא תעצר, בדור הנכדים שלנו יישארו פה רק הטובים.
הנכדים שלי וכנראה גם הנכדים שלך לא יהיו מספיק טובים בשביל להשאר.
בברכת היידה שרה, היידה אבו יאיר, היידה יאיר

שמלת תחרה1

Well-known member
פשוט: עוד קצת מהפכות משפטיות, עוד טיפה ביביזם והיידה שרה. הרי ברור שאם המגמה לא תעצר, בדור הנכדים שלנו יישארו פה רק הטובים.
הנכדים שלי וכנראה גם הנכדים שלך לא יהיו מספיק טובים בשביל להשאר.
בברכת היידה שרה, היידה אבו יאיר, היידה יאיר
היידה בנט לפיד הביא לארץ מיליונרים?
היידה שרה, היידה יאיר, ואי"ה היידה נכדי שרה.

boriska1

Well-known member
היידה בנט לפיד הביא לארץ מיליונרים?
היידה שרה, היידה יאיר, ואי"ה היידה נכדי שרה.
לביבי יש נכדים. אבל שרה לא מרשה. בנט הביא לארץ עשרות מיליונים, אולי מאות. רק לעצמו הביא 30 מיליון דולר. הרבה כסף, 30 אחוז לפחות הלך למס הכנסה

לא לכפות את הדת כמו למשל שרשורי הדווקאיות של המנעל (לא טעות כתיב) ולא להיות מוצצי דם בשם הדת, לכבד את התורמים ולרצות לעזור להם ולא לפרזיטים.
לכפות על החרדים גיוס גם אם צריך להכניס את כולם לכלא צבאי, לבודד אותם שם ולא להיענות לדרישות הדת שלהם.
לקחת להם את הציציות בכדי שלא יתאבדו בעזרתם.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא לכפות את הדת כמו למשל שרשורי הדווקאיות של המנעל (לא טעות כתיב) ולא להיות מוצצי דם בשם הדת, לכבד את התורמים ולרצות לעזור להם ולא לפרזיטים.
לכפות על החרדים גיוס גם אם צריך להכניס את כולם לכלא צבאי, לבודד אותם שם ולא להיענות לדרישות הדת שלהם.
לקחת להם את הציציות, סליחה נוסטלגיה, העלית בי תמונה של גזיזת פאות וזקן, ( אני בטוחה שלא לזה התכוונת).
אין לי ספק שאת יודעת מאיזו שנה נכנס החוק הנותן לחרדים פטור מהצבא, ואי אפשר מהרגע לרגע לשנות חוקים.

boriska1

Well-known member
לקחת להם את הציציות, סליחה נוסטלגיה, העלית בי תמונה של גזיזת פאות וזקן, ( אני בטוחה שלא לזה התכוונת).
אין לי ספק שאת יודעת מאיזו שנה נכנס החוק הנותן לחרדים פטור מהצבא, ואי אפשר מהרגע לרגע לשנות חוקים.
אני לא יודע. תשכילי אותי

שמלת תחרה1

Well-known member
אני לא יודע. תשכילי אותי

תולדות הפטור: מבן-גוריון ובגין ועד חוק טל

בן-גוריון נתן פטור ל-400 תלמידי ישיבות. בגין, בשל הסכמים קואליציוניים, פרץ את הסכר. מזכיר הממשלה בתקופת בגין הסביר: "הוא לא נכנע לחרדים, אלא נכנע למצפונו". לאחר מכן הגיע חוק טל שניסה לעשות סדר בעניין ובינתיים עלה מספר מקבלי הפטור ל-63 אלף. כתבה ראשונה בסדרהhttps://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4242559,00.html

לא לשכוח בקלפי לשים ליכוד ברשות נתניהו.
ומחוץ לקלפי לקרוא היידה שרה, היידה יאיר.💪👍

boriska1

Well-known member

תולדות הפטור: מבן-גוריון ובגין ועד חוק טל

בן-גוריון נתן פטור ל-400 תלמידי ישיבות. בגין, בשל הסכמים קואליציוניים, פרץ את הסכר. מזכיר הממשלה בתקופת בגין הסביר: "הוא לא נכנע לחרדים, אלא נכנע למצפונו". לאחר מכן הגיע חוק טל שניסה לעשות סדר בעניין ובינתיים עלה מספר מקבלי הפטור ל-63 אלף. כתבה ראשונה בסדרהhttps://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4242559,00.html

לא לשכוח בקלפי לשים ליכוד ברשות נתניהו.
ומחוץ לקלפי לקרוא היידה שרה, היידה יאיר.💪👍
מה זה 63.000? זה סך הכל או בכל שנה? אף פעם לא הבנתי.

נסיך.333

Well-known member
ומה עם הצפונבונים?
ומה עם הערבים?

למעלה