ישראל באתר אתונה 2004

nitsansh

New member
ישראל באתר אתונה 2004

באתר הרשמי של אתונה העלו פרטים על ישראל והמשלחת שלנו... לא כל הספורטאים במשלחת מופיעים באתר (חסרים כל רצי המרתון ומיה ערוסי), ויש כמה שמופיעים אבל לא נוסעים לאתונה... על חלק מהספורטאים יש הרבה פרטים וחלק לא... יש כמה דברים מעניינים... האם ידעתם למשל שאמא של גיא סטריק היא כתבת טלויזיה?? כמו כן מופיעה רשימת הישגים של הספורטאים, שכוללת מדליות בתחרויות עולמיות חשובות וגמרים באליפויות עולם ואולימפיאדות קודמות... עוד דבר... ברשימת הסוסים באתונה (גם זה יש...) נמצא הסוס של עודד שמעוני... אמורות להיות גם רשימות של מאמנים ושופטים, אבל עוד לא הכניסו לשם נתונים...

yuvalf90

New member
מההההההההההההההההה

מיקי חליקה באתונה ???? לא ידעתי שהוא משתתף זה נכון ככה כתוב באתר !!!!!!! ממה זה אני חשבתי שלא

yuvalf90

New member
מה זה

הם כותבים שם שבמשלחת הישראלית יש את קונסנטין מטוסוביץ אנה טקאץ שאני בטוח שהם לא שם מיקי חליקה שאני גם בטוח עודד שמעוני שלא נתנו לא בסוף קטרינה פיסצקי שהיא גם לא ועוד כמה מישהו יכול לתת לי את המשלחת הישראלית האמיתית זה בטח מי שעבר את הקריטריון האולימפי של האיגוד האולימפי לא של האיגוד הישראלי אז שמישהו יביא לי בבקשה

yuvalf90

New member
ועוד משהו

יש שם 39 ספורטאים שמתוכם חמישה שישה ספורטאים לא בסגל השנה אז חסרים שלושה אמיתיים מי אלו?

yuvalf90

New member
הם כותבים שם

ב קיאקים ליור כרמי לריסה פסחוביץ ועדי גפני וכידוע לי הקיאק הזוגי של הישראליות לא באתונה שזה נראה לי (תקנו אותי אם אני טועה*םסחוביף וגפני וכרמי ביחידים לא עלתה לאתונה מישהו יכול להסביר לי את הבלגן הזה ??????

תמיר1991

New member
לריסה פסחוביץ' וגם פיסצקי

באתונה. כל שאר מי שהם כתבו - בחוץ. תמיר.

nitsansh

New member
כנראה זו רשימה לא מעודכנת...

עד כמה שאני מבין בפרוצדורה של הרשמה לאולימפיאדה... כנראה ששולחים קודם רשימה של כל מי שעשוי להשתתף, ואת הרשימה הסופית יותר מאוחר... אז השמות שברשימה הם לא הרשימה הסופית...

תיקון של כולכם פה-

בקיאקים- יש רק את לריסה (פסיחוביץ'), רועי (ילין) ומיכאל (קלגנוב). ליאור (קרמי) לא שייכת למשלחת. זהו.

למעלה