ישראל בפרק 3655- לעומת ארה"ב 8000

strawberry girl

New member
ישראל בפרק 3655- לעומת ארה"ב 8000

זה נשמע להם הגיוני שרק בעוד 10 שנים נראה את הפרקים שמשודרים בארה"ב היום? העלילה של הסדרה לא נגמרת - והעלילה חוזרת על עצמה.. עד לחירפון.. האין מצב שערוץ 3 יריץ כמה פרקים טובים בסדרה הזאתי קדימה כדי שנוכל להדביק את ארה"ב ? (אני חושבת שעדיף ויותר מעניין לראות את השחקנים בזמן העדכני) מה דעתכם?

Dawn12

New member
קודם כל - טעות בידך

3655 היא הספירה של ערוץ 3, מאז שהוא התחיל לשדר את הסדרה. למעשה, אנחנו קרובים יותר לאזור ה-6900 וההפרש ביננו לבינם הוא קצת יותר מאלף פרקים (שזה אומר ארבע שנים וקצת). אם ערוץ 3 "יריץ כמה פרקים" הוא יעשה לי טובה גדולה כי באותו רגע אני אפסיק לצפות. אי אפשר לעשות כזה דבר באופרות סבון, ועכשיו זה בטח לא הזמן לעשות את זה (והמבין יבין
) אגב, באוסטרליה עד לפני חודשיים בערך שידרו את הפרקים באותו הפרש כמו אצלנו (הם היו שבוע מאחורינו) ואז רשת הטלוויזיה המקומית שם החליטה לעשות בדיוק את מה שהצעת. נתנו להם שני פרקים באורך של שעה שהיו אמורים להכיל בתוכם תקציר של עלילות מהארבע שנים האחרונות וזהו. מעכשיו הם רואים פרקים ששודרו רק לפני כמה שבועות בארה"ב. לא ברור לי איזה אנשים ממשיכים לצפות שם בצח"מ עכשיו.

ככה עשו? איזה זלזול בצופים

מצד שני, יכולים להודות להם שחסכו מריחות על גבי מריחות על גבי מריחות... אבל איך אפשר להפסיד עיקצוצי קתרין וג'יל/ניקי וויקטור יומיומיים? כי בטוח לא יכלו להכניס את כל הדברים "הקטנים" הטובים.... זה מבאס. גם לי פעם מזמן היתה חשיבה של "להדביק את הפער". אבל לא רוצה שיעשו תקצירון של 4 שנים, או לחילופין בכל יום 2 פרקים. זה יותר מדי לעכל, זה לא כמו "היפים" ששם זה היה 20 דקות כל פרק והשתמשו בטריק הזה...

Dawn12

New member
נכון, אין דרך לעשות את זה עכשיו

זה משהו שהיה צריך להיעשות כשערוץ 3 קנה את הסדרה. פשוט היה צריך לקנות פרקים בהפרש קטן יותר מארה"ב, אבל כמובן שזה נבע משיקולי תקציב. אם היו רוצים לעשות את זה בצורה רצינית באוסטרליה היו יכולים להקדיש חודש למעבר לפרקים העדכניים, ובכל יום לתת להם פרק של שעה שסוקר כמה חודשים. גם זה לא אידיאלי, אבל סביר הרבה יותר. ודרך אגב, עשו שם את זה גם עם "ימי חיינו".

דעתי בעניין...../images/Emo58.gif

מצד אחד באמת שהייתי רוצה להיות בפער פרקים קטנטנן מארה"ב כמו ב"היפים" ואז הכל יהיה רלוונטי, תחשבו שאפילו לא הגענו לפרקים שתוארו בספיישל צעירים בערוץ 3 עם יב"ז ואור שלנו (זה הזמן לשאול לאן אור נעלמה באמת?!) וכבר שם יכולנו לראות את שובה של הפיליס והתספורת המוזרה של כריס (לזה באמת אין מה לחכות). הייתי אומרת שלא אכפת לי שידלגו מהפרקים שמאק (המקורית) ובילי (המקורי כמובן) יעזבו ועד לפרק שהם יחזרו. אבל אז כמובן אני מפסידה זמן מסך יקר עם ויקי מלקולם וראיין שלא ישארו איתנו עד הסוף הטוב. חוץ מזה שאני מאוד לא מרוצה מזה שמאט קלארק הולך לבחוש בקלחת ביחסים בין שרון לניק אז ככה שמחכים לי הרבה פרקים מורטי עצבים, אבל כבר התרגלנו לזה לא?! כבר 15 שנה שזה ככה... אז מה זה עוד 4 שנים עם חברינו הטובים והיקרים....?!

junny

New member
אני דווקא

הייתי מעדיפה שיגלגלו גם לפעמים קצת אחורה כמו שהיפים והאמיצים עושים- פתאום כל מיני פרקי זהב באורך מלא. אגב- גם אני שבתי, הייתי שבועיים באירופה. היו המון מבחנים ולחץ בעבודה. אבל כל הזמן הזה הייתי איתכם. התגעגעתי לכולם, כייף לחזור "הביתה" שמחתי גם לראות עוד הרבה פליטי פורום שהתגלגלו חזרה אלינו. נשיקות לכולכם, ג'ני

למעלה