ישראל ב NFL.com

geviaz

New member
ישראל ב NFL.com

הביקור של טיקי ברבר בישראל בעמוד הראשי!!!

ESPN

New member
הסיפור הזה מדהים

אני באמת לא יודעת מה לחשוב על זה... קודם כל - פושריות יהודית קלאסית... עכשיו, הוא אומר שהוא לא יודע מה הוא יגיד לילדים - אז בנינו, זה ממש לא משנה, כי אף אחד מהם לא ידע מי הוא גם ככה... (כמה ילדים פלשתינאים וישראלים אתם מכירים שיודעים מה זה הNFL בכלל?) מכיוון אחר, זה יעשה קצת טוב לתדמית של ישראל בעיני אמריקאים שפוחדים לבוא לפה, כי אולי הם יגידו לעצמם "אם טיקי בארבר נוסע לשם, גם אני יכול". באופן כללי, כל העניין חיובי, אבל יש בו משהו קצת הזוי, לא?

geviaz

New member
אפשר לחשוב שהמצב הכללי לא הזוי

ולפי דעתי מבחינה עולמית הביקור של חוזה מוריניו (לפני כחודש) (ולמי שלא מכיר המאמן של צ'לסי- גאון כדורגל) היה יותר משמעותי.

Pujols

New member
כל הכבוד לשמעון!

בחיים לא ימאס לו וכנראה שגם לנו לא ימאס ממנו. בכל אופן, יהיה נחמד לראות בארץ שחקן פוטבול. ועוד מקבוצה כמו הג'איינטס.

Yo-man

New member
הזוי - אבל מקדם פוטבול בישראל.

הרי הביקור הזה כבר קיבל כותרותף משניות עד כה, אבל שמעו עליו. עם בואו של טיקי יקבל הביקור עוד כמה איזכורים בתקשורת ועוד כמה ילדים יראו משהו על פוטבול הטלויזיה או בעיתון. בשבילי זה מספיק. טיקי בעתמו אמר שהוא לא מאמין שהוא יעזור להביא את השלום ואני חושב כמוהו, אבל אני מאמין שהוא יעזור במעט (מאוד) להביא את ה-NFL לתודעה. ורק בשביל זה אני מוריד את הכובע בפני שמעון הזקן

למעלה