ישראל היא באמת המדינה שהכי פחות רע בה

ביקר אצלי בן דוד עכשיו, תושב ארה"ב

בן של אוליגרך. הוא בן גילי והוא איש עסקים שעושה אותם בעיקר ברוסיה. הוא אומר שברוסיה התנהגות אנושית טיפוסית כבר לא נצפת. הוא פטריוט אמריקאי ומהלל את רעיון "שלטון החוק", ויש לו נימוקים שקשה להתוכח איתם. מהתצפית שלו בני אדם הם הדר חזירים, שהורדת הגדרות סביבם היא רשלנות פושעת.

אני לא יודע אם זו המדינה שהכי פחות רע בה,

אבל אין ספק שאת הערבות ההדדית שיש פה בין כל האזרחים במדינה קשה למצא במדינות אחרות...

משמרותי

New member
במקום שאני גר

שזה גם מקום הולדתו של מאיר,המקום שבו הוא גדל צמח ספג ונעשה למה שנהייה ברבות הימים ערבות הדדית זאת רק מילה וביטוי טכני... במקרה הזה,של משמרות של היום,משום מה הביטוי של החבר של בני יותר מתאים...מאיר בזמנו מאד כאב את אשר קרה במשמרות,ואני מניח שעכשיו הוא כואב שבעתיים אבל בל תיפול רוחכם חברים.יהיה טוב!

סינתיזה של שתי ההודעות הרלוונטיות מותירה רק

תשובה אחת; עדר חזירים ללא גדרות. אכן תמונות קשות. ובגלל זה ג'ומס נשאר עם הקטן ביד. אך רוחנו לא נפלה ועיננו הצופה לציון לא תכהה ולא תנוס ליחה...

בעסה

תכלס נראה לי שהחברה ה"ערכית" המתפקדת היחידה כרגע אצל היהודו-ישראלים, אלו הם הכיפות הסרוגות. ועם שאני שמאלנו-חילוני גמור, ככה נראה לי.

המחנה הדתי לאומי

המגונה והמבוזה על ידי מי שמבית מדרשו אני מוקסם, ישעיהו ליבוביץ, רבוי ביתרונות בולטים על פני כל האחרים בכל הדברים החשובים. אני כמובן לא יהפוך להיות אחד מהם, אבל אני שותף לתחושה הזאת גם.

משמרותי

New member
אז מה קרה במשמרות-ההסבר הקצר

דבר ראשון היתה הפסקת חשמל עד עכשיו.... ועכשיו ברצינות: משמרות,כמו בשיר של מאיר,הפכה עצמה מבפנים החוצה.מקיבוץ מסורתי ושיוויוני הפכה להיות מה שקרוי קיבוץ מתחדש...ז"א כל אחד אחראי לעצמו ולגורלו,לא משנה מה.ערבות הדדית לא קיימת,אלא בתיאוריה.כל ההוצאות ע"ח החבר.מי שיש לו,יש לו.מי שאין לו אין לו. שיוויון זאת מילה גסה. בשורה התחתונה הקיבוצניקים הפכו עורם מסוציאליסטים לקאפיטליסטים שבצע הכסף זה הדבר העיקרי שמניע אותם או כמו שהגדיר מישהו: "לא חשוב מה אתי,העיקר שלזולתי יהיה פחות טוב ממני"... יש להניח שמאיר מאד לא אוהב את מה שהוא רואה מלמעלה...

הזכר לי בבקשה,

מהן שכבות סוציאל אקונומיות?

בהודו בנושא שכבות סוציאל אקונומיות

יש פחות צביעות ומגיל קטן כל ילד שם יודע מה זה ולאזו מהן הוא עצמו שייך. שם קוראים לזה "קסטות" בהודו בקסטה שבתוכה נולדת שם גם תמות. אין מקרים יוצאי דופן. "קסטה" זו היא בעצם קבוצת יוקרה. מי שעובד קשה ומרוויח מעט משתייך לקסטה בעלת היוקרה המועטה ביותר ומי שלא עובד ומרוויח הרבה משתייך לקסטה היוקרתית ביותר. פעם שי ודרור ניסו למדר את החברה הישראלית לקסטוט באופן החביב עלי. (אגב אני מעריץ של שני אלה) והתקשו להחליט מי נמצא בקסטה הירודה ביותר האתיופים הערבים או העובדים הזרים.

ובבלגיה בנושא שכבות נציונל פדופיליות

יש גם פחות צביעות ומגיל קטן כל ילד שם יודע מה זה.
וברצינות לרגע... יש שני דברים שבחברה האנושית שמעבירים אותי על דעתי; קסטות ומילת נשים. קסטות, כי זה פשוט אדיוטי ובכלל מאז שיש כבר MP3
ומילת נשים. מילת נשים כחלק ממסורת זה הדבר אולי הכי מעוות, יעני טוויסטד, יעני דיזאסטר, שהגיע מהחלק האחורי והאפל ביותר של גזע המח. הממ... בעצם יש עוד כמה דברים.

yossnet1

New member
לא יודע אם הכי פחות רע

מה שכן, כל החרא כבר בחוץ ואתה יודע עם מה יש לך עסק.

דקל נור

New member
אין לי ארץ אחרת

גם אם אדמתי בוערת. בליל חתונתי שאל אותי הרב מה אני אוהב ברעייתי לעתיד? עניתי שהיא נאה טובה חמה וכו.. שאל אותי מה אני לא אוהב בה ? מניתי לו כמה דברים שאני חושב שאני לא כל כך אוהב ענה לי הרב תתחיל ללמוד לאהוב את המגרעות שלה שאתה טוען שהם אלה ואלה ואז תוכל לחיות בשקט ובשלווה.בדיוק כמו שהבנק שלך אוהב אותך כשאתה במינוס!!! "אהובתי כמו ארץ מדבר "הוא אמר "דוקרת כצור צורבת כעקרב" ..............."יש בה ניקיון

אני באמת חושב ככה.

אבל לא הכי נוח לי לעלות את זה. רוסיה נפלה מפני שטיפוסים סטייל אוהבי מאיר אריאל היו שם יותר מדי. בניגוד להארץ שכאן הם מועדון מצומצם ולא אופנטי. הרי מה שהרג את רוסיה שלאחר ברית המועצות זה הבוז הפומבי לשטחיות, שנטפסה שם ועודנה נתפסת כאחת הסמלים הבולטים של תרבות המערב. בשנות התשעים, הקשות, הבוז לחשיבה שיטחית חדר לכל מקום בחברה הרוסית. שהתחליה לחפש את עצמה. כאן בארץ זיהו מייד את הפוטנציאל ההרסני של מעין דבר שכזה, וכבר מאמצע שנות התשעים שינו את כיוון ההתמקדות של הציבור מבחינה תרבותית. תשימו לב להבדל העצום בין ישראל שעד אמצע שנות התשעים לישרל שמאותו רגע ואילך, מבחית רמת תוכניות האירוח, רמת העיתונאות, מוזיקה, סאטירה, הכל. את נקודת הפתיחה של כל זה אני רואה בפתיחת קריירת הסולו של שרית חדד. אני זוכר איך מייד היא הפכה לסמל תרבות ישראלי. זה הרגע שבו ראיתי איך רומא נופלת. היום אני חש שאני לגמרי אורח כאן. אין לי שום קשר לישראל הזאת. כאן קיימת מגמה להפוך את כולם למטומטמים. אבל אני נלחם בזה בדרך שלי.

למעלה