"ישראל היא גטו להשלמת השואה"

"ישראל היא גטו להשלמת השואה"../images/Emo41.gif

לצערי, יש הרבה אמת בדבריו של אחמדינג'אר ראיס אירן. המאבק האמיתי הוא לא על "שטחים" אלא על עצם קיומה של המדינה- והסכנה של איום אטומי היא רק אחת. עניין שיטופל בצורה זו או אחרת. רוב ה"ליברל" האירופים כמו לא מעט שמאלנים בישראל וארה"ב -לא רוצים בקיומה של מדינה יהודית.

צריך לשוב ולהזכיר - את התקופה

שכולם כמעט בישראל היו ציונים. אבא אבן -איש מפלגת העבודה : "חזרה לגבולות הירוקים העבשים היא בפועל חזרה לגבולות אושוויץ -גבולות בהן הגטו היהודי יהיה נדון לכליה." אנו כיהודים שאת משפחתנו השמידו שוב ושוב ככבשים -לא יכולים לתת לגויים להוביל אותנו לתוך הגטו , הזה! האיום האירני אמנם נראה לכאורה יותר מפחיד בגלל שהוא מוחשי -אבל כדברי הרמטכ"ל משה יעלון "בנושא האירני -יש אפשרות לטפל - אבל האיום הקיומי על עצם קיומה של מדינה יהודית -יגיע מהמשך נסיגות למול הערבים בתוך ישראל".

mean girl 16

New member
ברור.

המדינה מדרדרת שמאלה. תחשוב למשל על גולדה מאיר- המערך. שלא הסכימה בשום אופן לרעיון של מדינה פלסטינית. היום היו מדביקים עליה "ימין קיצוני" ושולחים אותה לעזאזל.

mean girl 16

New member
נכון../images/Emo45.gif

אנשים שוכחים מה אנחנו עושים פה בכלל. אנשים לא חושבים למה אנחנו פה ולא באלסקה, כמו שנשיא איראן באדיבותו הרבה הציע.

trigotrigo

New member
למי איכפת מה הם רוצים?

אנחנו רוצים לגדול, לחיות, לגור, לעבוד, להקים משפחה ולמות בארץ הזאת, אז למה לעזאזל צריך להיות איכפת לי ממה שהשמאל הליברלי באירופה חושב? אני חי פה כי אני רוצה, ולא כי מישהו מכריח אותי.

gershon17

New member
חוץ מעניין קטן

מה יקרה כשלאירן, שהנשיא שלה הוא זה שמדבר על לסלק אותנו מפה, יהיה נשק גרעיני?

למה? - גם האתרוגנים הגדולים../images/Emo140.gif

במעריב מודים שהליברל'ס באירופה , ארה"ב (חלקם נוצרים חלקם, מוסלמים) וסייעניהם ממוצא יהודי בישראל רוצים לבטל את זכותה של מדינה יהודית להתקיים. אותם פשאיסטים משיחיים מישראל מדברים על "מדינת כל אזרחיה" -אבל המוסלמים- והאירופים יודים שזהו למעשה משחק מילים להגדרת מדינה מוסלמית דה פקטו. וכך גם הכותבים הראשיים של מעריב שחשפו את תוכנית המנוסה של שרון -הוסיפו בצד שכל הכוונות לאחר מכן הוא לכפות באמצעות קונדוליסה רייס והאירופים מציאות שבה מדינה יהודית בגבולות כלשהם להתקיים. בישיבת האו"ם האחרונה חשפה חוקרת האו"ם האמריקנית פרופסור בייבסקי -ישיבה לציון ה-29 (כ"ט) בנובמבר בוועדה באו"ם בראשותו של קופי ענאן. כאשר מעל ראש המשתתפים קיימת מפה גדולה של ארץ ישראל -אך כמה מוזר.. במקום ישראל -"מופיעה פלסטין". מהנה רועד הים. התמימות של רבים מכם בהחלט מרגשת.

צודק, ישראל היא המדינה היחידה

בכל מדינות המערב שבה ממשיכים את הסבל של ניצולי השואה, ובמקום לדאוג לניצולים עצמם, דואגים רק להנצחת השואה שלא משרתת איש, בטח לא את הניצולים שממשיכים לסבול במדינת היהודים היחידה בעולם. ככה אתם רוצים לצעוד קדימה? לי נראה דווקא שאתם צועדים אחורה.

למעלה