ישראל הכניסה את תימן לכאוס

מקסים 45

Well-known member
מצפה לראות מה ישראל תעשה ללבנון.

זה היה ברור שאוזלת היד תגבה מחיר ...
שלושים פצועים אנוש וכמה קשה במג'דל שאמס!!! ויש גם הרבה הרוגים!

אני מבקש להביע את צערי העמוק למשפחות הילדים והנערים שנרצחו בהתקפה הנפשעת של חיזבאללה על מגרש המשחקים במאג'דל שאמס.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה היה ברור שאוזלת היד תגבה מחיר ...
שלושים פצועים אנוש וכמה קשה במג'דל שאמס!!! ויש גם הרבה הרוגים!

אני מבקש להביע את צערי העמוק למשפחות הילדים והנערים שנרצחו בהתקפה הנפשעת של חיזבאללה על מגרש המשחקים במאג'דל שאמס.
דובר צה"ל מעצבן מאוד!!! הילדים לא נהרגו! הם נרצחו!!!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לפחות זה אצל הדרוזים שלא נאמנים למדינה, אלו שלא משרתים בצבא ונאמנים לסוריה במקום אלינו, רק חבל שמדובר בילדים.
לפחות זה אצל הדרוזים שלא נאמנים למדינה, אלו שלא משרתים בצבא ונאמנים לסוריה במקום אלינו, רק חבל שמדובר בילדים.
דיברגנט😡

nothing but the truth

Well-known member
היכן נמצא מג'דל שאמס?

עובדתית דיברגנט צודק.
רובם מחזיקים באזרחות סורית, הם סרבו לאפשרות לקבל אזרחות ישראלית לאחר סיפוח רמת הגולן, הם מגדירים את עצמם כסורים, אינם מוכן לשרת, ומזדהים עם הסורים ולא עם ישראל. חלקם גם לומדים באוניברסיטאות בסוריה. היו גם מקרים שהיו מעורבים בפרשיות ריגול נגד ישראל.
זו גם הסיבה שחיזבאללה התנערו מההתקפה שלהם. זה לא שהם מפחדים מאיתנו. הם חוששים מהדרוזים של סוריה ולבנון, על כך שהם יצטיירו בתור אלה שתקפו את אחיהם.

ללא קשר מדובר בטרגדיה, ואותם אלה שנהרגו הם מסכנים, כמו גם המשפחות שלהם.

nothing but the truth

Well-known member
שאלתי את דיברגנט היכן נמצא מג'דל שאמס?

אני יודע מה שאלת את דיברגנט.

ובניגוד למה שכתבת הוא לא הביע שמחה על העניין (אולי הוא שמח, אבל זה ממש לא ניכר מתגובתו).
חיזבאללה מצליח לפגוע באמצעות רקטות בישראל כבר חודשים על פני חודשים. הסיבה שכמות האזרחים שנפגעו עד עכשיו לא היתה (יחסית) כל כך גדולה, היא משום שרבים מהם התפנו.

אז הפעם זה מיוחד כי נפגעו סורים?
חייב לציין שקצת מוזר לשמוע את זה ממישהי שכבר כתבה שמבחינתה ערביי ישראל וחמאס הם אותו דבר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני יודע מה שאלת את דיברגנט.

ובניגוד למה שכתבת הוא לא הביע שמחה על העניין (אולי הוא שמח, אבל זה ממש לא ניכר מתגובתו).
חיזבאללה מצליח לפגוע באמצעות רקטות בישראל כבר חודשים על פני חודשים. הסיבה שכמות האזרחים שנפגעו עד עכשיו לא היתה (יחסית) כל כך גדולה, היא משום שרבים מהם התפנו.

אז הפעם זה מיוחד כי נפגעו סורים?
חייב לציין שקצת מוזר לשמוע את זה ממישהי שכבר כתבה שמבחינתה ערביי ישראל וחמאס הם אותו דבר.

מה מוזר?!
מדובר על פגיעה בשטח ישראל.

דיברגנט חדש

Well-known member
מה שתגידי :-):
הוא צודק, הטעות שלך שאת לא מבדילה בין מג'דל שמס לשאר הדרוזים שנאמנים למדינה ולא פטריוטים סורים.
אם הפגיעה הייתה במזרח ירושלים או ביישוב ערבי אחר היית מגיבה אותו דבר?
למען הסר ספק, ערבי ודרוזי הם לא אותו דבר.

אפרת10512

Well-known member
מצפה לראות מה ישראל תעשה ללבנון.

לא ייתכן שהצפון מופגז, והחיים בלבנון נמשכים כסדרם.
כל עוד, לא ישתקו את החיים בלבנון. לא יחפשו אותנו לעצור הכל. רק שיתוק לבנון. שדה התעופה הבין לאומי בביירות. וניתוק החשמל. יעוררו אותם להתחנן לשקט. עד אז הכל יימשך כרגיל.
לצערנו האם יקבלו את ההחלטה הזאת?
כנראה שלא.

למעלה