ישראל חיסלה את "המהנדס" של הג'יהאד

ישראל חיסלה את "המהנדס" של הג'יהאד

http://www.tapuz.co.il/tapuzNews/newsArticle.asp?c=1&ai=93220 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211504,00.html האדם אשר הוגדר כ"מהנדס רקטות הקאסם" מדיניות הבטחון של חברי קדימה ובראשה שר הביטחון, ראש השב"כ לשעבר והשר לבטחון פנים - מוכיחה את עצמה שוב ושוב. לעובדות בטחוניות, לחצו כאן.

mean girl 16

New member
../images/Emo45.gif הגיע הזמן.

אכן כל הכבוד לאנשים שציינת על ביצוע פעולה זו.

eman70

New member
"מבוקש מספר 1" מס 493?

שוב מחסלים מישהו בשביל דעת הקהל, בשביל להראות שאנחנו "חזקים", ושוב כולם יתפלאו אחרי הפיגוע הנקמה הבא שכולם יודעים שהוא יגיע?

vantan

New member
זה יום אבל לשמאלנים. הם רוצים

שהערבים ירצחו אותנו ואנחנו נתנהג כצ'מבר-ביילינים ונגיש את הלחי השנייה. השמאל הקיצוני מוקצה מחמת מיאוס ממש כמו, ואולי אף יותר, מהימין הקיצוני.

ההגיון מעוותת של השמאל הקיצוני

הטרור פגוע בנו כי אנחנו מחסלים אותו, חס וחלילה לא לחשוב ישר, אנחנו מחסלים מחבלים כי הם פוגעים בנו. מה זה אמור להיות?, מרדנות בגרוש?, פוזה נונקונפורמיסטית מפגרת?, תענוג הזוי לשרוף פרות קדושות, תמיד להגיד ההפך?, גישת "אנחנו חכמים ונאורים וכל השאר מפגרים"?, אני לא תופס את הקטע, את הפוזה המטופשת. "זה בגלל הכיבוש", אצל החמאס, רוב העם פלשתיני כיבוש משמעו כל השטח בין הים לירדן, מזה מרצ מתעלמת, "מפרשנת" ("זה בגלל השחיותות..."), את מי זה מעניין למה!, חמאס זה חמאס זה חמאס. במקום לפרשן ולחפור במוח, אפשר פשוט לשמוח ללא סייגים, בלי להתנצל, מחבל מורידים כי הוא מחבל, עבריין מכניסים לכלא כי הוא עבריין וכו'.

NIKESTYLE

New member
EMAN מה לשיטתך אתה מציע ??

אני פעם אחת רוצה להבין מה אדם "יפה נפש" כמוך שטוען שהוא עדיף משחיתות וגועל נפש באמת רוצה? תשטח בפנינו את התוכנית המדינית שלך ,שנבין לאן מועדות פניך

eman70

New member
אני מציע לעשות רק פעולות שבאמת

חשובות לבטחון, ולא פעולות שנועדו בשביל להשקיט את דעת הקהל, ולהשביע את יצר הנקמה שלו. בקשר לתוכנית המדינית שאני תומך בה בגדול, אני לא חושב שפורום קדימה הוא המקום הנכון לפרוש אותה. אם אתם רוצים, אתם מוזמנים להסתכל מה כתבתי בפורום מרצ, המפלגה שאני חבר בה, או לשאול אותי שם (ולא, אני לא בהכרח מסכים עם ביילין, וכבר כתבתי את זה שם).

vantan

New member
אף אחד לא שואל אותך מה 'חשוב באמת'

לביטחון. אתם מפלגה שהתמחתה בהפרעה לצה"ל במלחמתו בטרור.

eman70

New member
כאשר ה"מלחמה בטרור" נעשית רק בשביל

להראות ש"נלחמים בטרור" (גם אם עצם המלחמה רק מגבירה אותו), אז זו מצווה להפריע לה. במיוחד כאשר "המלחמה בטרור" הזו גורמת לחציית קווים אדומים מוסריים.

vantan

New member
אתם מפריעים לכל מלחמה בטרור

וטוענים שהיא מיותרת. גם במלחמה של רבין בטרור החמאסי חיבלתם.

eman70

New member
אם אתה מתכוון לגירוש החמאסניקים

ללבנון, אני יכול רק להצטער על זה שמי שניסה לעצור את זה, לא הצליח. זו היתה טעות איומה שהביאה עלינו אסון. בגירוש גיבש את הנהגת החמאס, העלה את מעמדה, ויצר קשרים אידיאולוגים ומבצעיים עם החיזבאללה וגורמי טרור אחרים בלבנון. מאוד ייתכן שבגלל הגרוש הזה החמאס ייבא את השיטה של המתאבדים מלבנון. ולמה? כי רבין היה חייב לעשות משהו בשביל להראות לעם ש"הוא עושה משהו נגד הטרור". הדוגמה שהבאת היא דוגמה מצויינת להראות מה קורה כשנכנעים ללחץ של דמגוגים כמו ביביהו, בשביל לא להראות "חלשים". זה נכון לגירוש החמאסניקים, וגם לחיסול "המהנדס" יחיא עיאש.

vantan

New member
אתם מחבלים במלחמה בטרור ועוזרים

בעקיפין לאוייב. החמאס והג'יהאד יכולים להיות בטוחים שכל פיגוע יעמיד אתכם על המשמר כדי למנוע מישראל להגיב.

eman70

New member
החמאס יכול להיות בטוח שכל פיגוע

יקפיץ את ביבי ודומיו בשביל להיות להם למגאפון שיאדיר את הפיגוע. ואת מופז ודומיו שיבצעו את החיסולים ויקימו את המחסומים והכתרים בנושמים והחונקים, שבערתם הם יגייסו את המתאבדים הבאים.

המחסומים רק מונעים פיגועים

החיסולים רק הורגים אותם, הגיוס מונע משנאה, מה שאתה שומע זה תירוץ, הסיבה היא הקיום שלנו כאן, פעם זה ה"כיבוש", פעם זה "נקמה", פעם זה "אסירים", כל פעם תירץ אחר, הסיבה היא תמיד ישראל, כל עוד אנחנו כאן תהיה להם בעיה איתנו, ההוכחה, הרוב בחר בחמאס, זה לא משנה למה, הוא פשוט בחר חמאס.

vantan

New member
הם בסה"כ רמקול להעברת תעמולת

החמאס. החמאס מאשים את ישראל - מייד הרמקול השמאלני מעביר. הג'יהאד מודיע על 'פיגועי נקמה' - מייד תחנת התמסורת שלהם נכנסת לפעולה. החמאס מודיע שיבעיר את האדמה - ביילין פותח עבורנו מייד את שערי הגיהנום. גדודי אל-אקצה מקללים את מופז - זהבה גלאון מייד מתרגמת לעברית. לא רק התוכנה דפוקה - הדיסק הקשיח עצמו כבר שרוט ללא תקנה.

הגיון מעוותת, לחלוטין

ראיה צינית ומכוערת, "כדי להראות שנלחמים בטרור", אין למי להראות, יש כאן טרור, ומורידים אותו, אין מה לחשוב, אולי הגירוש ללבנון לא היה חכם, עדיף היה לשחרר אותם ואז לצוד אותם אחד אחד, חמאסניקים הם לא בני אדם.

eman70

New member
ובכל זאת, משהו שכן קשור ל"קדימה":

אני מסכים בהרבה דברים עם חיים רמון. אבל מכיוון שהוא רק אחד מהרבה במפלגה הזו שלכם, שכל אחד בה מושך לכיוון לגמרי אחר, אי אפשר על סמך זה להצביע עבורם. כי אי אפשר להצביע לרמון בלי להצביע גם לצחי הנגבי או דיכטר. אבל הוא צודק, שבמצב הנוכחי אי אפשר להגיע לשלום (ולכן הדיבורים של ביילין על ז'נווה, במיוחד עכשיו, עם עליית החמאס, מופרכים), אלא צריך לסיים את בניית הגדר (אבל בצמוד ככל הניתן לקו הירוק! אחרת היא מאבדת את כל משמעותה ותרומתה הבטחוית), לפנות את כל ההתנחלויות שיישארו מאחריה, ולהשאיר בידינו רק חלק מיניאלי של השטח במערב הגדה + בקעת הירדן, עד שנגיע למצב שבו יהיה אפשר לדבר (כי כרגע, גם אנחנו וגם הפלסטינים לא בשלים למו"מ).

אין עם מי לדבר

פשוט צריך להציב עובדות חד צדדיות וסופיות לחלוטין של גבולות ישראל. לחלק את השטח בין הירדן לים מחדש לפי עובדות דמוגרפיות הנכונות ל2006, מקסימום יהודים-ישראלים בצד אחד, מקסימום פלשתינים בצד השני, הפרדה אמיתית בין העמים (הסיכסוך הוא בין העמים, לא על גבולות), אחרת מה הטעם במדינה פלשתינית, לא מסיימים "כיבוש" כי זה צודק, מסיימים "כיבוש" כי הוא מזיק וזה משתלם לנו, זה חייב להשתלם, פיזית, מה פיזי בצדק? נגמרו ההזדמנויות, נמאס כבר, מצידי שלא יפרקו את אירגוני הטרור/כן יפרקו, יכירו בישראל/לא יכירו בישראל, זה לא מעניין ולא חשוב, פשוט נקבע את הגבולות איך שמתאים לנו, אינטרסנטיות אנוכית עד הסוף, אם הם רוצים שקט ושלום אז שישבו בשקט, אם ימשיכו בבלגאן שידברו לD9 שנוסע לכיוונם כי זה הדבר היחידי שיהיה מולם.

למעלה