במדינה אחרת האפס היה מועמד למשפט שדה.
פולגאר Well-known member אתמול ב- 20:57 #2 נכתב ע"י דורי 1981: ישראל כ"ץ מנוול ואני מאחל לו כל רע לחץ כדי להרחיב... אתה כפוי טובה עבור אדם שדואג לבטחונך ובטחון המדינה. נכתב ע"י דורי 1981: במדינה אחרת האפס היה מועמד למשפט שדה. לחץ כדי להרחיב... על מה? על זה שעשה את עבודתו נאמנה ונזף בדובר צה"ל שחרג בפעם השנייה מסמכותו לאחר שהתנצל בפעם הקודמת?
נכתב ע"י דורי 1981: ישראל כ"ץ מנוול ואני מאחל לו כל רע לחץ כדי להרחיב... אתה כפוי טובה עבור אדם שדואג לבטחונך ובטחון המדינה. נכתב ע"י דורי 1981: במדינה אחרת האפס היה מועמד למשפט שדה. לחץ כדי להרחיב... על מה? על זה שעשה את עבודתו נאמנה ונזף בדובר צה"ל שחרג בפעם השנייה מסמכותו לאחר שהתנצל בפעם הקודמת?
ד דורי 1981 Active member אתמול ב- 23:22 #3 נכתב ע"י פולגאר: אתה כפוי טובה עבור אדם שדואג לבטחונך ובטחון המדינה. לחץ כדי להרחיב... את ישראל כ"ץ המשוקץ מעניין ביטחון המדינה כמו שאותי מעניינת אליפות העולם בסקווש. אולי פחות אפילו.
נכתב ע"י פולגאר: אתה כפוי טובה עבור אדם שדואג לבטחונך ובטחון המדינה. לחץ כדי להרחיב... את ישראל כ"ץ המשוקץ מעניין ביטחון המדינה כמו שאותי מעניינת אליפות העולם בסקווש. אולי פחות אפילו.
ד דורי 1981 Active member אתמול ב- 23:22 #4 נכתב ע"י פולגאר: על מה? על זה שעשה את עבודתו נאמנה ונזף בדובר צה"ל שחרג בפעם השנייה מסמכותו לאחר שהתנצל בפעם הקודמת? לחץ כדי להרחיב... על זה שהוא דרך על הגופה של גלנט, משרי הביטחון הטובים שהיו לישראל (לזכותו ייאמר שהתריע ויותר מפעם אחת על מלחמה- ונתניהו בלם אותו כאילו הוא איזה פשפש).
נכתב ע"י פולגאר: על מה? על זה שעשה את עבודתו נאמנה ונזף בדובר צה"ל שחרג בפעם השנייה מסמכותו לאחר שהתנצל בפעם הקודמת? לחץ כדי להרחיב... על זה שהוא דרך על הגופה של גלנט, משרי הביטחון הטובים שהיו לישראל (לזכותו ייאמר שהתריע ויותר מפעם אחת על מלחמה- ונתניהו בלם אותו כאילו הוא איזה פשפש).
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 23:38 #5 נכתב ע"י דורי 1981: אני מאחל לו כל רע לחץ כדי להרחיב... מה שכרגיל במקרים האלה, מלמד פי כמה וכמה עליך מאשר על מושא קללותיך, כבוד השר כץ. חבל בעיני, אבל זכותך כמובן לגלות את ערוותך ברבים אם כך אתה חפץ.
נכתב ע"י דורי 1981: אני מאחל לו כל רע לחץ כדי להרחיב... מה שכרגיל במקרים האלה, מלמד פי כמה וכמה עליך מאשר על מושא קללותיך, כבוד השר כץ. חבל בעיני, אבל זכותך כמובן לגלות את ערוותך ברבים אם כך אתה חפץ.