ישראל לא למדה דבר?

שמלת תחרה1

Well-known member

הרשומות המתפרסמות חושפות עד כמה הגבול פרוץ: מתחילת השנה הסתננו למעלה מ-4,000 אזרחים זרים; כ-600 בכל חודש. המעטים שנתפסו סיפרו כי הכניסה לארץ הייתה קלה ושלא נתקלו בכוחות צה"ל. על אף שאנו נמצאים במלחמה רב זירתית קשה - אסור להתעלם מהאירוע האסטרטגי הזה.​

חופשי חופשי נכנסים לארץ. 🫨

ai27

Well-known member

הרשומות המתפרסמות חושפות עד כמה הגבול פרוץ: מתחילת השנה הסתננו למעלה מ-4,000 אזרחים זרים; כ-600 בכל חודש. המעטים שנתפסו סיפרו כי הכניסה לארץ הייתה קלה ושלא נתקלו בכוחות צה"ל. על אף שאנו נמצאים במלחמה רב זירתית קשה - אסור להתעלם מהאירוע האסטרטגי הזה.​

חופשי חופשי נכנסים לארץ. 🫨
מוזר...
איפה אלפי הקרקליות/לביאות הבקעה
שגוייסו כדי לפטרל לכל אורך הגבול?

באמת צריך לחזק את השמירה הצבאית שלנו לאורך הגבול, ואז גם אם נחזיר שטחים נהיה יותר מוגנים מאשר עכשיו. צה"ל צבא חזק.

ai27

Well-known member
לא קשור אליהן אלא למדיניות הדפוקה בנושא
אבל איך המסתננים לא הבחינו בכל אלפי הקרקליות?

זה בגלל צבעי ההסוואה?
התחפשו לסלעים?
נשארו בבסיס כי חם/קר/גשום/שקר כלשהו?

נסיך.333

Well-known member
הגיע הזמן לעשות להם קבלת פנים בדיוק כמו שהמיצרים עושים להם

השם "נסיך" יפה. גם אני לפעמים מרגיש שאני נסיך. אני לא יודע מאיזה עם האזרחים הזרים, אבל אם הם ערבים הם אויבינו וצריך למנוע מהם להסתנן ולסכן אותנו.

Topale1

Active member
לא למדנו
גם את הנוחבא לשים בשמש ולחזור עוד שבועיים

שילכו לעזאזל החמאס וכל ארגוני הטרור והרצח. את המחבלים הפושעים אנחנו עוצרים, עם הערבים האזרחים ועם העם בכללו אנחנו מנסים להסתדר. לדעתי טעות שביבי מסרב לעסקה להחזיר מחבלים תמורת חטופים. לו הייתה סכנה שמחבלים ישוחררו בארץ וירצחו אנשים, אפשר להבין. הם אמורים להישלח לשטחים.

פולגאר

Well-known member
אגב, אני מתגעגע לסבא של כיפה אדומה. מזמן לא היה פה, מה קורה אתו ומתי יחזור?
הוא מנהל פורום הליכוד ב-|תפוז|:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הוא מנהל פורום הליכוד ב-|תפוז|:
תודה על הפרסומת🌹

למעלה