ישראל,ליטל סמדגה ונאווה בוקר פשוט זבל אנושי אין בהם כלום חוץ מטיפשות ורוע לב
א איציק3332 New member 28/5/20 #1 ישראל,ליטל סמדגה ונאווה בוקר פשוט זבל אנושי אין בהם כלום חוץ מטיפשות ורוע לב
א איציק3332 New member 28/5/20 #2 ירדן ג'רבי ועידן ליגה מעל כולם,גם קוזיקרו מצויין אבל הכי הכי הייתי רוצה שירדן ג'רבי פשוט אישה יפה חיצונית פנימית חכמה ספורטאית אדם טוב.
ירדן ג'רבי ועידן ליגה מעל כולם,גם קוזיקרו מצויין אבל הכי הכי הייתי רוצה שירדן ג'רבי פשוט אישה יפה חיצונית פנימית חכמה ספורטאית אדם טוב.
S Shusha 77 New member 28/5/20 #5 עוד פעם אני לא מסכימה איתך כדי להיות אדם רע אתה צריך חוכמה אם לא אתה סתם טיפש ונאווה וליטל לא בדיוק חכמות אז הן לא רעות הן סתם טיפשות
עוד פעם אני לא מסכימה איתך כדי להיות אדם רע אתה צריך חוכמה אם לא אתה סתם טיפש ונאווה וליטל לא בדיוק חכמות אז הן לא רעות הן סתם טיפשות
ש שרי48 Well-known member 29/5/20 #7 נאוה באמת טיפשה, אבל עוד לא ראינו ממנה רוע. ליטל טיפשה ורעה ובעיקר מלאה ברגשי נחיתות. ניקול, מלכת היופי, גם היא טיפשה ורעה וגם נגררת. אין לה דיעה משל עצמה והיא כמו הד אחרי ליטל וישראל.
נאוה באמת טיפשה, אבל עוד לא ראינו ממנה רוע. ליטל טיפשה ורעה ובעיקר מלאה ברגשי נחיתות. ניקול, מלכת היופי, גם היא טיפשה ורעה וגם נגררת. אין לה דיעה משל עצמה והיא כמו הד אחרי ליטל וישראל.
D DRORIKO8 New member 29/5/20 #8 ליטל ונאווה סתם סתומות את ישראל לא מכיר ברמה האישית, אבל לפחות במשחק הוא מנסה להיכנס לדמות של ה-PREDATOR. עד עכשיו זה עובד לו טוב, אבל לך תתמודד נגד טויסטים הזויים של ההפקה.
ליטל ונאווה סתם סתומות את ישראל לא מכיר ברמה האישית, אבל לפחות במשחק הוא מנסה להיכנס לדמות של ה-PREDATOR. עד עכשיו זה עובד לו טוב, אבל לך תתמודד נגד טויסטים הזויים של ההפקה.