שנון במחלוקת 37
New member
ישראל מעצמה גרעינית ../images/Emo45.gif
לעולם לא נובל עוד כצאן לטבח. כמו בשואה. על כן אם יש לכם אי אילו אשליות שנעלם מכאן מתישהו אני מציע לכם לאכול את הכובע שיש או אין לכם. יש ילד בגן של הבן שלי בריון כזה מגודל נראה מפותח לגילו,הילד הזה כל הזמן מאיים על הילדים בגן שהוא גדול וחזק ומי שיעיז להתעסק איתו הוא יחסל אותו
אני מכיר את השם של הילד הזה כי כל הילדים בגן מדברים עליו אפילו בגינה הציבורית אצלנו בצ'כונה..בתכלס עד היום אף אחד באמת לא ניסה להתעסק איתו הילדים באמת חששו ממנו,היום בא הבן הקטן שלי ואומר ,"אוף אבא נמאס לי מהאיומים של גדי אז תפסתי קריזה ונתתי לו סטירה וגם צעקתי עליו וגם ת'עצבנתי מאוד עליו,ופתאום הוא ברח כמו שפן מהפחד וכמעט עשה פיפי במכנסיים."כל הילדים בגן מחאו לי כפיים. והמבין יבין....אפרופו האיום האיראני והמוסלמים הקיצונים אשר מתגאים במכוער מטהרן.
לעולם לא נובל עוד כצאן לטבח. כמו בשואה. על כן אם יש לכם אי אילו אשליות שנעלם מכאן מתישהו אני מציע לכם לאכול את הכובע שיש או אין לכם. יש ילד בגן של הבן שלי בריון כזה מגודל נראה מפותח לגילו,הילד הזה כל הזמן מאיים על הילדים בגן שהוא גדול וחזק ומי שיעיז להתעסק איתו הוא יחסל אותו