ישראל מצאה את הנשק האולטימטיבי...

ישראל מצאה את הנשק האולטימטיבי...

להסברה: בר רפאלי. מה אומר, אני לא יודע אם לצחוק או להקיא מהתוכנית "הגאונית" הזאת. כי אם כך הם חושבים שהם יכולים למכור את ישראל בעולם, המצב הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי, ובכלל לא נראה לי שמישהו בעולם באמת יקנה את השטות הזאת.

כרגיל , ממתיק סוד מעביר ביקורת

אבל לא מציג אלטרנטיבה ... כדבר המשורר , סייג לחוכמה שתיקה

דווקא יש לי אלטרנטיבה

לשפר את המדינה ולתקן בהאת כל מה שדורש תיקון, ויפה שעה אחת קודם. ואז כשהמדינה שלנו תהיה מדינה מתוקנת סוף סוף, לא נזדקק לשום בר רפאלי או דוגמנית צמרת אחרת שתייצג את ישראל בעולם כדי לשנות את תדמיתנו הזוועתית בעיני העולם.

בר רפאלי לא עשתה צבא זה מגעיל לקחת

אותה כמי שמייצגת את ישראל בעולם אבל מצד שני מדובר במדינת חלמאים ככה שזה עוד הרע במיעוטו . חבל להכביר במילים על חוכמתה של בר וחוכמתה של המדינה.

trigotrigo

New member
בר רפאלי פצצה

וכן, יש לה יכולת פרסומית הרבה יותר גבוהה מ,למשל, לימור לבנת (בלי קשר לשיוך מפלגתי, אל תתחילו בזה). היא יפה ומושכת, והיא יודעת מה לעשות בשביל לתת פוזה טובה. הרעיון לשווק את ישראל באמצעות הדברים היפים שבה, כולל גם את האנשים שיוצאים ממנה, שזכו להצלחה בינלאומית, וכן, להיות דוגמנית ברמה כזו גבוהה ולהיות חברה של שחקן מפורסם, זה סוג של הצלחה שאי אפשר להעלים ממנו עין, בין אם מוצא חן בעיניכם או לא.

אשרת

New member
וזאת דרך נהדרת לעודד השתמטות צבאית.

נחמד שזה מה שהמדינה מעוניינת להראות. כיצד אנשים שמים את עצמם לפני המדינה , בזמן שאחרים משרתים, הם עושים יופי של כסף.

trigotrigo

New member
זה לא קשור לענין.

העולם יראה מה שנראה לו. את מעדיפה להראות לו תאונת דרכים?

אשרת

New member
אני משערת שלישראל יש עוד כמה

דוגמניות למשל, שדווקא כן טרחו ועשו את השנה וחצי כמו כל חיילת אחרת. עזוב - מה העולם יראה - מה אנחנו כחברה נראה . שזה משתלם להיות משתמשט?

אשרת

New member
כמובן...

הרי למצב הבטיחוני אין שום רלוונטיות לתיירות בארץ, אה?

trigotrigo

New member
והקשר להשתמטות הוא?

התדמית של צה"ל בעולם אינה "צבא של משתמטים", אלא משהו הרבה יותר שלילי מזה, שאין לו קשר להאם הדוגמניות עשו צבא או לא.

טלמ

New member
אני מסכים חלקית

כן, יש לנו דוגמניות יפהפיות בארץ וכן, בר רפאלי לא ראויה לתפקיד כנראה כי לא שירתה בצבא. אבל דבר אחד בטוח - היא הדוגמנית היחידה שיוצאת עם כוכב בסדר גודל כמו ליאונרדו די קפריו וזה מביא איתו פרסום אצל כל חובב רכילות בעולם וגם הרבה בעולם יודעים שלליאו יש חברה דוגמנית ישראלית.

מה קשור מחט לתחת?

אז היום היא יוצאת עם ליאונרדו די קפריו, ומחר מישהי אחרת תצא איתו, אפשר לחשוב... על זה לבסס הסברה של מדינה שלמה? על זה שהיא יוצאת עם ליאונרדו די קפריו?

למעלה