ישראל מרכז העב"מים העולמי

דניאלה66

New member
ישראל מרכז העב"מים העולמי

אתם יודעים בישראל עד כה הוסרטו סרטוני העב"מים הנחשבים לטובים ביותר שהוסרטו אי פעם , אפשר לומר שרוב סוגי החוצנים ביקרו כאן בארץ הקודש בעשור האחרון , מסתבר שיש להם משיכה לארצנו הקטנה .

a e q u i t a s

New member
אממממ,

שאומרים טוב, הכוונה לאיכות התמונה? או לכמויות העבמ"ים שניצפו בישראל.

דניאלה66

New member
הכוונה לצורת העב"מים עצמם.......

וגם לסרטונים המיוחדים שהוסרטו בישראל , למשל הסרטון של גיל בר למי שמכיר , הסרטון מבית שמש ויש עוד סרטונים רבים אחרים של צורת עב"מים אשר עב"מולוגים ברחבי העולם לא הכירו קודם . ז"א שישראל היא אחת המדינות החשובות ביותר בחקר ותצפיות עב"מים בעולם .

Alien

New member
הסרטון של גיל בר והסרטון...

המראה שני עב"מים מתנגשים זה בזה והופכים לכדור אש והסרטון של אדריאן דביר הם הצילומים הכי טובים שצולמו בארץ לדעתי..

Darakan

New member
מישהו בבקשה יכול להביא קישור אליהם?

במקום להפנות אותי כל פעם ל-"אתר של מרכז ה-עב"מים הישראלי"! לא מצאתי זכר לזה בקופסת נעליים הזאת!

Darakan

New member
תפסיק לקחת קשה

הניווט באתר הוא זוועתי. הארכיון לא מסדר, הלינקים נעלמים. אי אפשר למצוא כלום.

Majestic12

New member
אתר המרכז

1. הניווט הוא הקל ביותר האפשרי. 2. לינקים לא נעלמים לשום מקום. 3. אלפי גולשים נכנסים לאתר - ומוצאים בו כל מה שהם מחפשים. כמו כן, מנהלי האתר תיד סיפקו לכל גולש חומר, במידה ולא נמצא באתר. 3. אתה שוכח שהאתר הוקם, מתארח ומתוחזק בהתנדבות מלאה וללא תמורה כספית כלשהי. מוקדש זמן רב ביותר לשמירה על עדכון הנתונים והבאת ידיעות מכל העולם - בזמן אמת. העניין מצריך עדכון בכל כמה שעות - סביב השעון. מאד קל לבוא ולבקר על מראה חיצוני. זה מה שמאפיין את הישראלים - לא מחפשים את התוכן, רק את המראה החיצוני ואת כל הגימיקים והשטויות מסביב - במיוחד לכל מי שאינו יודע כמה עבודה מושקעת בתיחזוק ובהקמת אתר. אני רוצה לראות מישהו שיקדיש ימים ולילות לתחזוקת האתר באופן רציף - וכל זאת בהתנדבות. קל לדבר - אבל אין מי שיעשה זאת. אם לא נראה לך משהו - אתה תמיד מוזמן להקים אתר משלך ומרכז לחקר עבמי"ם משלך...זו מדינה חופשית

Darakan

New member
שיהיה

אני בכל זאת אשמח ללינק לתמונות המדוברים. כי אני אישית לא הסתדרתי.

Majestic12

New member
הסרטון של גיל בר

הסרטון של גיל בר מופיע בסרט התיעודי "אורחים זרים", אשר שודר בערוץ 10. הסרט ניתן להורדה באימיול

Alien

New member
חוץ מהסרטון של גיל בר , בלתי אפשרי

להשיגו כסרטון בודד ברשת .

Majestic12

New member
גיל בר

הסרט המקורי של גלי בר (אותו ראיתי במלואו אצל גיל, בזמנו), אורכו כ- 30-40 דקות. הסרט לא הופץ מעולם ברשת, אלא רק קטעים קצרים ממנו - ואלו הקטעים המעניינים.

Alien

New member
הסרטונים ../images/Emo112.gif

הסרטון של גיל בר עד כמה שידוע לי לא הגיע לרשת , אבל אתה יכול לצפות בתמונות מהסרטון בקישור למטה . שני הסרטונים האחרים האחד של אדריאן דביר עם העב"ם המשולש שצולם בשנת 1998 (אגב אותו עב"ם משולש נצפה גם בת"א 7 שנים קודם לכן בזמן מלחמת המפרץ , דוד שלי ובנו צפו במחזה ) והסרטון השני המראה מעין התנגשות עב"מים צולם בראש העין בת"א בשנת 1996 , שני הסרטים דיי פופלארים ברשת . אדריאן דביר <---- התנגשות העב"מים <---- תמונות מהסרטון של גיל בר כאן <---

למעלה