ישראל נגד בלגיה !!!! אחרי הבושה מול ווילס מישהו מוכן להמר על נצחון ישראלי היום?
L lady d27 New member 31/3/15 #1 ישראל נגד בלגיה !!!! אחרי הבושה מול ווילס מישהו מוכן להמר על נצחון ישראלי היום?
כ כסוף השיער New member 31/3/15 #5 ממממ.... לא   עוד משחר ההיסטוריה ידוע שבחורינו חוטפים פיק ברכיים ברגעי האמת זה תמיד ככה ולא משנה מי שיחק בנבחרת או מי אימן אותה נבחרת בלגיה,נחשבת חזקה מאוד היום,אבל הכדור עגול וכדורגל משחקים 90 דקות(ועוד קלישאות שבטח שכחתי) והכל יכול לקרות
ממממ.... לא   עוד משחר ההיסטוריה ידוע שבחורינו חוטפים פיק ברכיים ברגעי האמת זה תמיד ככה ולא משנה מי שיחק בנבחרת או מי אימן אותה נבחרת בלגיה,נחשבת חזקה מאוד היום,אבל הכדור עגול וכדורגל משחקים 90 דקות(ועוד קלישאות שבטח שכחתי) והכל יכול לקרות
T turangaleela1 New member 31/3/15 #12 מה לא נעים? נעים מאוד! ממש לא מעניין, לא ידעתיעל קיומו של המשחק הזה, ואשכח ממנו בעוד כדקה מ-ע-כ-שיו
כ כסוף השיער New member 31/3/15 #9 אופטימיות זאת תכונה נפלאה זהבי? הוא היה על המגרש בכלל? איכשהו תמיד הכוכבים הגדולים לא באים לידי ביטוי
אופטימיות זאת תכונה נפלאה זהבי? הוא היה על המגרש בכלל? איכשהו תמיד הכוכבים הגדולים לא באים לידי ביטוי
ב באבי מגיק New member 31/3/15 #14 חחחח עובר עלייך... יש לי חלומות אחרים בעקבות הספקנות שלך אני משנה את ההימור: 5-1 לישראל
M mr lonley2 New member 31/3/15 #16 שכחת שזה נבחרת ישראל ? במקרה הטוב הם יעשו תיקו וגם זה אני בספק גדול כנראה שכוחינו רק בראש ולא ברגליים
שכחת שזה נבחרת ישראל ? במקרה הטוב הם יעשו תיקו וגם זה אני בספק גדול כנראה שכוחינו רק בראש ולא ברגליים
א אחד פשוט1 New member 31/3/15 #17 מה את רצינית,באמת?????   כאילו,,,,,,,,,,,,,,,, את ממש מאמינה במה שכתבת?     נצחון חד חלק וברור לבלגים  
מה את רצינית,באמת?????   כאילו,,,,,,,,,,,,,,,, את ממש מאמינה במה שכתבת?     נצחון חד חלק וברור לבלגים