ישראל ניצח איזה כיףףףףףףףףP: הוא ניצח ומגיע לו אבל גילתי עוקפת אותו בסיבובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
D doshie New member 27/8/08 #1 ישראל ניצח איזה כיףףףףףףףףP: הוא ניצח ומגיע לו אבל גילתי עוקפת אותו בסיבובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
ש שורטת קירות New member 27/8/08 #2 חחחח ../images/Emo6.gif לא ראיתי אף פרק מהעונה...וגם לא את הגמר. אבל הצבעתי לו בגלל כמה אנשים שביקשו, ביניהם- חנו'ש שיהיה במזל - טוב
חחחח ../images/Emo6.gif לא ראיתי אף פרק מהעונה...וגם לא את הגמר. אבל הצבעתי לו בגלל כמה אנשים שביקשו, ביניהם- חנו'ש שיהיה במזל - טוב
O oOosapiroOo New member 27/8/08 #3 קולולולולולו איייזההה כיייייייףףףף יייישששררראאאאללללל ננייייצחחחחחחח אעאעאעאעאעאעאעאעאעא איייייזההה ממממממממממללללללללללללךךךךךך מלך מלך מלך אני בכתי מרוב התרגשווות איזה מ ל ך אין דברים כאלה!
קולולולולולו איייזההה כיייייייףףףף יייישששררראאאאללללל ננייייצחחחחחחח אעאעאעאעאעאעאעאעאעא איייייזההה ממממממממממללללללללללללךךךךךך מלך מלך מלך אני בכתי מרוב התרגשווות איזה מ ל ך אין דברים כאלה!
ל לילו BD New member 27/8/08 #4 חחח ../images/Emo6.gif לא ראיתי כוכב נולד אבל שיהיה לו במזל כמו שמאיה אמרה
ל לאהדורה New member 27/8/08 #7 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif ליבי..../images/Emo23.gif ../images/Emo7.gif טוב נו...הוא בדרך לאלבום מה אפכת לי D:
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif ליבי..../images/Emo23.gif ../images/Emo7.gif טוב נו...הוא בדרך לאלבום מה אפכת לי D:
ש שמחה בנשמה New member 28/8/08 #8 איזה כייף ישראל ניצח חח אני וחברות שלי נפגשנו אצלי בבית לראות את הגמר היה כייף
א אדוולה דואני New member 31/8/08 #9 ../images/Emo5.gif כרמל הכי נורמאלית שם.. וגם זה עוד איכשהו, ליבי סתם ילד קטן ומפוחד מהמצלמות. וישראל... ישראל..
../images/Emo5.gif כרמל הכי נורמאלית שם.. וגם זה עוד איכשהו, ליבי סתם ילד קטן ומפוחד מהמצלמות. וישראל... ישראל..