ישראל נסוגה אחורה אחורה. עוד מעט

ישראל נסוגה אחורה אחורה. עוד מעט

נגיע לים. בגין נתן להם את סיני. ברגע זה המצרים מתאמנים לתקוף אותנו משם. אחר כך פרס ורבין הקימו רשות טרור בשטחים שרצחה אלפי יהודים. עכשיו שרון מקים שם מדינת טרור שמכינה עבורנו מלחמת קיום.

צא מהסרט שלך.

למצרים אין אפילו שבב של כוח, כסף או צבא לנסות לתקוף אותנו. פרס ורבין ז"ל (אני מבקש) לא הקימו שום רשת טרור.... ושרון לא מקים מדינה- שרון מונע מחיילים נוספים למות בעד פיסת ארץ שהיא איננה שלנו!

תגובה

הארץ היא שלנו. נקודה. אתה רוצה בכח לוותר על מה ששייך לך? כשצה"ל היה בלבנון, הם יכלו לפגוע ולהרוס את תשתיות הטרור, ולצערי הם לא עשו את זה. (לכן גם לא היתה סיבה שהם ימשיכו לשבת שם). באנגלית ישנו פתגם שאומר: if youre not part of the sollution youre part of the problem

הארץ שלנו היא שלנו. גוש קטיף הוא לא

חלק מהארץ שלנו, לפחות לא מבחינה מודרנית, חוקית, עולמית... אם את רוצה להמשיך לחולם באספמיה ולראות בארץ שלנו בגלל התנ"ך... זכותך אבל מהר מאוד תראי המציאות מנצחת את החלום.

אולי לא

אולי לא - אני אמשיך לחיות החלום, את אותו חלום שהגשימו רבים וטובים לפניי - ב1948. ואתה יודע מה? העולם מעריך אותנו כשאנו עומדים על שלנו, אם אנו היינו עומדים על כך שגוש קטיף הוא שלנו, הם היו מכבדים את זה.

את באמת לא רוצה התיישבות קטנה

עם מיליון וחצי פלשתינאים שמתרבים פי 2 ממך... הרצועה על סף התפוצצות אוכלוסין- עדיך לצאת משם ולתת להם להנתנהל בחרא של עצמם- אולי אז הם יבינו דבר אחד או שניים

אני יודעת

אני יודעת מה אני באמת רוצה. אני באמת רוצה התיישבות פורחת בארץ ישראל. ורגע רגע רגע - כך מדבר יפה נפש?

חמודה, אני לא יפה נפש....

אני איש ראלי, שדוגל במדינת חוק, מחוזקת בידי צבא חכם ושלטון חזק.

InfinityX

New member
למה צבא צריך להיות חכם?

ושלטון חכם הוא גם שלטון חזק, וגם כזה שטוב למדינה שלו.

צבא צריך להיות חכם

כי כיום הוא מנהל בכבדות, בפקידות מסורבלת ובזבזנות יתרה... שלטון צריך להיות חזק כדי לקבוע דברים מוחלטים ולא להתנדנד על כוחו של ח"כ אחד בהצבעה....

למעלה