ישראל תיהיה מסודרת מתישהו?

ZionGuetta

New member
ישראל תיהיה מסודרת מתישהו?

ברמת גן ותל אביב אני רואה בניני קומות.. דירות... מסריחות, מגעיל ממש. מתישהו הורסים אותם? צריך להגביר את איכות החיים! לסדר את הערים בישראל! זה יקח איזה עשור, אפילו פחות.. אבל שיקרה משהו!! תראו את שיקגו - http://youtube.com/watch?v=Px3UkZpi8jk ממש מסודר! תראו! לדעתי ממש יפה שם, לעומת פה בישראל... אני רק רוצה לדעת אם יעשו משהו בנושא. נ.ב מחר אני נוסע לרמת-גן, ואני יצלם לכם תמונות =]

בישראל לא הורסים כי כולם תאווי בצע

בן אדם שיש לו דירה הרוסה בביניין מתפורר בדרום תל אביב ליד תחנה מרכזית, מחלק את דירתו ל8 חדרונים בכל חדרון שם כמה תאילנדים במקרה הטוב, או כמה זונות במקרה הרע, ואם חלילה רוצה לבוא משקיע או יוזמה מהעירייה אז אותו בעל בית נאור כביכול, אומר שזה יהרוס את המרקם המיוחד של האיזור עלאק, וצריכים לבוא עם הצעה אחרת וגם הוא מוסיף ואומר שהפיצוי המוצע הוא נמוך, וככה הוא מושך את זה עד שזה מתמסמס, אני מקווה שהחוקים החדשים שמסדירים את הפינוי בינוי ועיבוי יתנו אותותיהם בקרוב ונראה איך מתחמים שלמים שמהווים פצעים בלב ישראל(כמו מתחם סובב תחנה מרכזית ישנה\חדשה)יהרסו ויבנו קומפלסים חדשים ומתוכננים.

ZionGuetta

New member
אני מקווה

שמתישהוא יהרסו, וייבנו בניינים יותר איכותיים, ויותר טובים.. ולמה לא? יותר יפים! צריך לסדר את כול מדניה הזאתי... מהשחיטות והתנהגות האנשים עד ל-עיצוב ואיכות חיים.

אופ1234

New member
תאוות בצע מול שחיתות אחרת

אז אני מבין שבשביל שיהיה לכם יפה בעיניים חייבים לזרוק אנשים מבתיהם ולהרוס, לגרום להם אי נוחות ושבזמן הבנייה יהיו הומלסים, לפגוע בכל זכויותיהם הבסיסיות של כבוד האדם, וגם להכריח אותו בסופו של דבר לגור בבניין עם עוד 400 שכנים נוספים ! לא תודה, זו היתה אחת השיטות של הנאצים לשפר את הבנייה בברלין.

למעלה