ישראל 2

moshikgulst

New member
ישראל 2

איור לקומיקס חדש שאני מתעתד להוציא בעתיד הקרוב. הוא נמצא כרגע בשלבי ציור ותכנון. העלילה תהיה מדע-בדיונית ותעסוק בפנטזיה ישראלית עתידנית. אשמח לשמוע התרשמות ראשונית על החומר...

Scum Bunny

New member
מגניביישן

אני מת לראות איך זה יצא. אגב, אני לא יכול בלי הערה- המדים של הבחור נראים כתוצאה של השראה רצינית מכיוון השופט דרד. אני חייב לומר שמדים כחולים מבריקים, שרשראות ומגן כתף מוזהבים נראים לא פונקציונליים משהו, ככה שאני יכול רק לקוות שאלה מדי שרד ולא הדגמ"ח של הבחור... אגב אגב, אם אתה זוכר עבדתי לפני זמן מה עם עופר והאק על רעיון שבקווים מאוד מאוד כלליים מזכיר את זה (ישראל עתידנית וכו'). הבטחתי לעופר שברגע שהסמסטר מתחיל ואני חוזר לפעילות מוחית רגילה אני מתחיל שוב לעבוד על זה, והרגע אכן הגיע- אז עופר: לא שכחתי אותך. אני חוזר לעבוד על זה עוד השבוע. צפה לחומר ראשוני בזמן הקרוב.

Emblem Wearer

New member
נראה מסקרן...

עבורי זה יותר הזכיר שילוב של פלאש גורדון ודן קופר ("הטייס האמיץ"). בטוח שבלונד צהוב זה הצבע הנכון לישראלי הממוצע? מעניין לשמוע קצת יותר פרטים עלילתיים.

moshikgulst

New member
לא

כל-כך עניין אותי איך נראה הישראלי הממוצע. ציירתי מה שמצאתי לנכון. ולגבי פלאש גורדון - קלעת נכון.

moshikgulst

New member
תגובה

האמת, לא חשבתי בכלל על דרד כשעיצבתי את המדים. ולנושא הפונקציונליות - אלה מדי ה-א' של הקצין. כלומר, עיצבתי מדים שונים לגמרי בשביל הפעילות הקרבית בשטח של חיילי העתיד.

ננסק

New member
נראה מעניין

סקרן לראות איך זה יצא. ומסכים לדיעה של המכובדים מעלי אודות המדים.

moshikgulst

New member
איור נוסף מהקומיקס

הנה איור לא גמור מתוך הסיפור. פה כפי ששמים לב, הגיבור כבר לובש מדים שונים שמותאמים לפעילות קרב... אני מחפש מקום לפרסם את הקומיקס והייתי רוצה לשמוע האם יש למישהו רעיון בקשר לעיתון, הוצאה כזאת או אחרת וכו' שאוכל לשלוח להם את החומר. בנוסף, אשמח לשמוע עוד הערות/תגובות.

ויאגרה

New member
...

1. הטנק חביב בהחלט. 2. הקסדה נראת גדולה ומגושמת מידי. איזשהו סמל או משהו אחר שיהפוך אותה ליותר פונקציונלית (כוונת לייזר, פנס) יהיה נחמד.

למעלה