ישראמן 2015 - מה עשו כוחותינו

ישראמן 2015 - מה עשו כוחותינו

אתמול נערך באילת תחרות הטריאתלון ישראמן. לא שאני מבין משהו בטריאתלון, אבל השתתפו שם כמה שמות מוכרים.
לדעתי, ההישג הבולט ביותר הוא של דמיטרו גרבובסקי שסיים את חצי האיש ברזל במקום ה-3 (ושני בקטגוריה שלו). הוא כמובן קבע את התוצאה הטובה ביותר ל-90 ק"מ אופניים, 2:33 שעות.שני אחריו באופניים מדורג המנצח האיטלקי בפיגור של 6 דקות. כמובן שהשחייה והריצה היו פחות חזקות אצל גרבובסקי.
בשליחים למרחק המלא ניצחה השלישיה שבה השתתף עידו סירקין. במקום השני שלישיה שבה השתתף יונתן רוונה (תוצאה טובה יותר משל סירקין) מעניין שאת התוצאה הטובה ביותר ב-180 ק"מ של האופניים, 5:54 שעות, קבע מישהו משלישיה שאני לא מכיר בה אף שם: ליעד סיוון, אלי כהן ויותם ורדי. אולי מישהו יכול לתת לנו את השם של הקנון הזה.
בשליחים לחצי המרחק היו עוד שמות מוכרים: נני מעוז השתתף בשלישיה המנצחת. רוי גולדשטיין בשלישיה שהגיעה במקום השני ואנטון מיכאלוב (השתתף באורים? אני לא חושב) בשלישיה שסיימה שלישית. הוא קבע את הזמן המהיר ביותר - 2:41 שעות (איטי ב-8 דקות מגרבובסקי ששחה לפני כן והיה אמור גם לשמור כוח לריצה).
עוד שמות רבים מוכרים השתתפו בשלישיות, גם מהעילית וגם מהמאסטרס, אבל תקצר פה היריעה.
http://israman.livetracking.co.il/results.aspx קישור לתוצאות

oferlev9

New member
את התוצאה הטובה ביותר ב 180 אופנים (5:41) קבע מנצח הישראמן

CANDEL BART
&nbsp
וגם הישראלי הראשון בישראמן המלא ליאור זך מאור קבע תוצאה טובה יותר ממה שציינת - 5:49

Steven Gerrard8

New member
אליקו כהן האיש והאגדה .

יחידת וואטים אנושית . בוגר שתי טראנס אלפים 2010 2013 . האיש בלתי ניתן לעצירה בעיקר ברולינג הילס ומישורים אבל גם בעליות הוא תותח על . ....

למעלה