ישרוטל ים סוף, איך הוא?

בכייף

ישרוטל ים סוף, איך הוא?

היי, אנחנו אחרי תקופה קשה של הסתובבויות בבתי חולים בגלל אבא שלו, הלידה שלי שלקחה מאיתנו הרבה כוחות (אבל ברור שהייתה שווה את זה!) וחושבים על לקחת חופשה באיזור הזה.. של אילת.. שמענו על ישרוטל ים סוף רק מחברה אחת שהייתה שם וכל השאר לא מאוד מכירים. בעלי חובב צלילה מושבע ושמענו שיש שם איזשהו קיק שקשור לזה.. אשמח לדעת האם אנשים פה ביקרו שם ויודעים להמליץ? תודה מראש

ישרוטל ים סוף = אמבסדור לשעבר

לדעתי מלון נחמד מאוד לא יודעת לגבי האוכל הוא ממוקם בחוף הצפוני לכיוון הנסיכה ואכן כל האיזור ממול הוא לצוללנים אני חשבת שהייתי הולכת על זה, מבחינתי מקום לשים את הראש...אוכל טוב וקצת בידור עושה הכל.
מקסי

חייבת להודות

שאני לא מכירה גם את האמבסדור.. לפעמים אני מרגישה כזאת תיירת במדינה שלי חח נראה נחמד ת'אמת.. מה לדעתך, כדאי עכשיו או בפסח? כי מצד שני בפסח כל עם ישראל בחוץ ויהיה עמוס, לא?

pita125

New member
סעו עכשיו!

לדעתי עכשיו הכי שווה לנסוע, ולא בחגים כשהמלון מפוצץ אנשים ואי אפשר לזוז (במיוחד באיזור הבריכה..) השאלה אם אתם נעולים על ישרוטל או שגם נניח פתאל ודן באים בחשבון?

כאחת מעולם התיירות

הייתי שואלת כמה שאלות לגבי האוכל..... לגבי העומס האם חשוב או לא... יש יתרונות וחסרונות בכל דבר עכשיו עוד קר ולא ממש תהני מבריכה או ים מצד שני...פסח השנה הוא ממש בתחילת אפריל אז אולי יהיה יותר נעים אך עדיין קריר יש את כל הפעילויות במלון....ברור שבפסח יהיו יותר אפשרויות ומצד אחר...עכשיו יש את השקט והשלווה... תלוי מה אתם מחפשים ...

למעלה