ישרלים מטומטמים- נמאסתם

ת מ ו ז

New member
כמה שטיות בהודעה אחת?

סיני הייתה מפוצצת לא היה מקום להזמן בשום מלון.... מה אתה מצפה שכל היום נשב בבית ולא נעשה כלום? כאיול שבארץ הזאת באמת חסר מקומות לההירג בהם!

The Cat Woman

New member
בחיים שלי לא נתקלתי בסוג כזה של טמט

◄ טמטום! מה זה אמור להיות? אם רוצח מטורף מסתובב ברחבי ישראל ואנשים יודעים שהוא מסוכן והם בכ"ז יצאו לרחובות בצהלה ואז הרוצח יכה בהם, אז ההרוגים הם אלו שאשמים? כי הם יצאו מהבית?! אתה מזכיר לי את הבדיחה השובניסטית הידועה על האישה שאשמה שהיא נדרסה כי "למה היא יצאה מהמטבח?". אנשים יוצאים להנות, נוסעים למקומות ביודעין כי הם מסוכנים, ואז קורה להם משהו באשמת מטורפים צמאי דם והם אשמים בזה?! לאיזה עולם הגענו ולאיזה מצב הידרדרנו? המדינה אמורה לשמור על אזרחיה כאשר הזכות לחיים היא אחת מהזכויות הבסיסיות והיא בנוסף גם הזכות החשובה ביותר מאחר שבלי חיים לא מתקיימות שאר הזכויות. אז נתבע את מדינת ישראל על כך שאנשים נהרגים בכל יום?! כולם יודעים שבירושלים מסוכן להסתובב, כולם יודעים שאחוז הפיגועים שם הוא הגבוה ביותר, אז למה אנשים נוסעים לשם? למה הם מגיעים לכותל להתפלל בחגים אם הם יודעים שבכל רגע הם עלולים להתפוצץ? כי אנחנו צריכים לחיות, אנחנו צריכים אוויר, אנחנו צריכים להוכיח לעצמנו שעדיין יש לנו ממה להנות! דוגמא אחרת- מטפס הרים שעולה לאלפים הגבוהים יודע שהוא מסתכן בהיפותרמיה, נפילה מגובה רב (מאוד!), ירידות ועליות בלחץ הדם, עליות בלחצים בריאות, כוויות קור, רעב, צמא, כל זאת והוא עדיין מטפס במטרה לכבוש את היעד... ואם הוא פתאום נעשה חולה והוזעקו צוותים כדי לחלץ אותו, אז הוא אשם כי הוא רצה להנות ולקח על עצמו את הסיכונים? תפסיק עם הקשקושים האלה. איזה מן בנאדם אתה שמחפה על המחבלים המטורפים האלה שרוצחים בלי סיבה ובלי הבחנה ומאשים את העם שלו בסבלו הרב? כולם עושים את העבודה שלהם, כולם! צוותי חילוץ וההצלה, מכבי אש, מד"א, זק"א. הם לא קיימים ליופי. הם נועדו למטרה מסוימת. כשיש מצוקה בעם, הם נחלצים לעזרתו. אם הם לא מתלוננים, אז מי נותן לך את הזכות להתלונן?

טופי11

New member
לא כל הישראלים מטומטמים

ואל תעליב אומה שלמה לא הייתי אומר מטומטמים למי שנסע לסיני למרות ההתרעות אלה הם חסרי כל אחריות ,ולפי דעתי מי שלא שמע על הזהרות אלו אין לפצותי, מי שסיכן עצמו למרות כל אותם הזהרות הוא אהחראי כל גורלו. צריך לנוציא חוק לפי דעתי שמי שהוסע למקום שממליצים לא ליסוע אליו כי יש התרעות צריך להחתימועל מסמך, בצאתו לאותו מקום שהואהחראי לגורלו ולא המדינה

adi184

New member
אתה מה זה מגעיל וחסר לב!!!

אתה מה זה חצוף!!!! מה זאת אומרת שהמשפחות שנפשו ועברו את הפיגוע צריכים לממן את ההוצאות שעולות למדינה??????????????????????? הם עברו חוויה מאוד קשה ובלתי ניתנת להבנה... אתה מדבר ככה כי אתה לא עברת את האסון הזה.... אז מה אם המדינה אומרת לא ללכת לשם לא ללכת לפה? אז מה אנשים לא ייצאו? ולא ייבלו?????? יעצרו את החיים שלהם???? עם המצב שיש לנו בארץ אז כבר אסור לצאת לשום מקום כי בכול מקום מסוכן בגלל הערבי והפיגועים...אתה לא יכול לדעת מתי יהיה פיגוע או לא...זה יכול להיות בכול מקום בכול מצב ובכול שעה!!!!! אז תפסיק להיות כזה מגעיל ותכבד את מי שעבר את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!

דג גדול

New member
מלו2, את נשמעת מתנחלת. לפי מה שאת

אומרת את חייבת לי הרבה מאד כסף על כל הימי מילואים שלי.

עופיש

New member
אתה רשאי לדרוש פיצויים מההרוגים.

שיהיה לך בהצלחה. מהמשפחות אתה לא יכול לדרוש כלום. גם אנחנו לא רצינו שהם יסעו. חבל שלא אמרנו מספיק. וחבל ששום דבר לא משכנע. אגב, הם לא הפרו שום חוק. למרבה הצער המדינה לא אסרה ולא מנעה לנסוע לשם.

למעלה