ישששששלי תור לניתוח!!

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
ישששששלי תור לניתוח!!

כ"כ התרגשתי שהתחלתי לבכות למלי מוולפסון בטלפון.. ובכן.. התור הוא ב 02.09 בעזרת השם!!!!

lia*

New member
מישהו יכול להסביר לי לפי שלבים ..

מה אני צריכה לעשות עכשיו? אני זקוקה להדרכה... פליז פליז פליז....

ליה השלבים אצלך נשמעים קצת הפוכים

האם יש לך כבר את כל התוצאות של הבדיקות , אם כן ואת חברת קופת חולים מכבי את צריכה לפנות לרופא המחוזי עם התשובות , הוא זה שנותן לך את האישור לניתוח (לפחות כך זה היה במקרה שלי) עם האישור את מבקשת טופס התחייבות מהקופה לוולפסון (זהו בית חולים ציבורי ועל כן נמצא בתוך הסל הרגיל של מכבי) את צריכה לקבוע תור למרפאות החוץ כדי שפרופסור קייזר יראה אותך שם עם התוצאות של הבדיקות. הוא מאשר לך סופית את הניתוח ורושם גם איזה גודל טבעת את צריכה. בשלב הזה את אמורה לקבוע תור לניתוח (מה שכבר עשית) ואז את חוזרת עם ההפניה למכבי , מקבלת התחייבות לניתוח לתאריך שקבעת ומזמינה מהקופה (הם מזמינים את זה דרך מחלקת הרכש של מכבי) את הטבעת שאת צריכה. לאחר אישור הזמנת הטבעת יקבע איתך משהו מהחברה שמספקת למכבי את הטבעות ויביא לך אותה. את מגיעה ביום הניתוח עם כל הבדיקות, ההתחייבות והטבעת כמובן. אם משהו לא ברור לך את מוזמנת לשאול שוב, בהצלחה, חושבת ותוהה

lia*

New member
אצלי באמת הכל הפוך

אין לי עדיין את כל הבדיקות כי חוץ מבדוקות שתן ודם.. כי ברנטגן ואולטרסאונד נאמר לי שזה רק אחרי קביעת תור ורק שבועים לפני הניתוח. אז מה /קורה איתי זה ככה: רק ב 19 לחודש אני מסיימת את כל הבדיקות. בנוגע לטבעת- חרוזי כבר רשם לי הכל כולל גודל. מה שמטריד אותי כרגע זה כמה זמן יקח לרופא המחוזי לאשר לי את הניתוח? האם הוא אמור לראות אותי פיזית? (אה. שכחתי .. גם אצל פסיכיאטר עוד לא היתי.) בקיצור אני מאוד מאוד לחוצה בזמן ומשתדלת לעשות הכל במהרה. ביום ראשון אני הולכת להזמין טבעת בקופ"ח. כמה זמן לוקח עד שמביאים אותה? אני מפחדת שלא אספיק לעשות את הכל עד הניתוח.

שלגיה**

New member
ברכותיי ../images/Emo39.gif

ממש תאריך קרוב נתנו לך,וולפסון כמו בית חרושת לניתוחי קיצור קיבה,רק חבל שניתוחי הקיצור קיבה שמכניסים כל כך הרבה כסף לבית החולים עצמו (מקופות החולים) לא עושה משהו לשיפוץ ולהטבת התנאים במחלקה.בכל מקרה את תבלי שם יממה אחת בלבד,אם הניתוח בבוקר,את תשתחררי למחרת.כל מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה לבדוק איזה בדיקות יש לך ואיזה אין ולהשלים אותם עד סוף החודש.(בדיקות דם,רנטגן של קיבה +ושט,אולטראסאונד כיס מרה,פסיכיאטר,ואם שכחתי משהו אז מישהו אחר ישלים. בהצלחה שלגיה

RomiVais

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

איזה אושר!!! אני יודעת בדיוק איך את מרגישה... אני ממש ממש שמחה בשבילך!!!! אמרתי לך שזה לא יקח הרבה זמן
מה שאת צריכה להסדיר עכשיו זה את עניין הבדיקות והזמנת הטבעת. קודם כל תלכי לרופא המשפחה שלך ואני בטוחה שהוא ידע להדריך אותך. בקבלה של קופת החולים ידאגו להזמין עבורך את הטבעת ולמסור לך את הפרטים של הספק. בהצלחה!!! ותזכרי שאת לא לבד - לאורך כל הדרך!!!
רומי

ליה בשעה טובה שיהיה לך, אמרתי לך

שבוולפסון הסיפור הולך די מהר וכן מלי בחורה ממש מקסימה. אני כבר יומיים אחרי הניתוח , משתקמת לאט לאט גופנית ומתחילה את התמודדות הפסיכולוגית , הדבר הטוב ביותר כנראה בניתוח הזה שהגוף פשוט לא מאפשר להכניס מזון (לפחות לא מה שאני הייתי רגילה) ומייד דואג להזכיר שיש מחסום ( בשלב זה לאחר כל לגימת נוזלים קטנטונת ,מלווה מיד בגיהוק ויש תחושה של משהו שתקוע בין הגרון לוושט ,אחלה תזכורת) גם החשש להרוס או לפגוע בניתוח מרתיע מאוד מהרפתקאות ( ממש לא מתחשק לעבור עוד ניתוח) בקיצור אחלה שיטה לנו שלא יכולים לסתום את הפה בלי עזרה. שיהיה לך המון הצלחה ואגב לגבי המשקל , אף אחד לא שקל אותי בפועל אלא רק רשם את מה שאני אמרת, אז אולי תגידי שאת שוקלת קצת יותר , מה יכול להיות. העיקר שיעבור לך בקלות ובהצלחה, חושבת ותוהה

רוייקו

New member
וואואו.. איזה מהירות.. 2.9 זה ממש

כמעט עכשיו ... אמרתי לך ?? בהצלחה !!!

שירז29

New member
ליה, ../images/Emo49.gif ושיהיהי לך ../images/Emo50.gif

ממש קרוב התור לניתוח. מאחלת לך בהצלחה בניתוח מתוקה. באהבה שירז......

starit

New member
היי LIA מזל טוב

מי זאת מלי מוולפסון?? אם התכוונת למזיכרה של חרוזי אז קוראים לה נאווה לא?

למעלה