יששששששששששששששששששש!!!!!

יששששששששששששששששששש!!!!!

סוף סוף! יש כדורגל בנגב! אחרי 3 שנים בערך,הכדורגל חזר לב"ש,ויש על מה לשמוח. כבר 3 שנים שאני מבואס כל פעם מחדש,שבסיום המשחק,גם אם היינו מנצחים,היה משחק מעפן,יבש,ובלי הרבה כוחמה.העיקר להבקיע!. היום,לופא,הגדול מכולם,הראה לנו שיש על מי להשען.. זה לא סופי,ואפילו לא עלינו מעל הקו האדום,אבל זה בהחלט אור ירוק להמשך. רק שלופא ידע לשמור את השחקנים צמוד לקרקע! לופא..רק שנמשיך ככה,ולא ניפול!

eranpes4

New member
יש יש יש יש תקווה עם

לופאאא הקדוש. בהתחלה הייתי המום מכמות האוהדים הדלה שהגיע (כ"כ אדישים במצב כזה צריך למלא איצטדיון) אבל לאט לאט התמלא קצת וזה הספיק לאוירה הטובה. כן זה בטח לא סופי אבל אם נמשיך לשחק ככה אז הפועל ת"א עם הבונקר שלה תרד ליגה. נו ניראה אותך עכשיו שייע סוגר משחקים על 0-0. באר שבע לא תרד! באר שבע לא תרד! באר שבע לא תרד! באר שבע לא תרד! באר שבע לא תרד! באר שבע לא תרד! באר שבע לא תרד! באר שבע לא תרד!

iT DiS

New member
קודם כל: ייייייייששששששששששש!!!!!!!

עכשיו, אחרי שקצת נרגענו... אנחנו יכולים להיות קצת יות ראובייקטיבים. לכל אלו שעדיין באופוריה, בואו נתעורר, ונראה שהערפל מתחיל להתפזר, אבל עדיין קשה לראות קדימה, וצריך לנהוג במשנה-זהירות. זה היה משחק של חיים ומוות לכל-דבר, וכל המשחקים עד סוף העונה יהיו כאלה. לדעתי, מה שמבדיל מאמן אחד למשנהו, ומאמן טוב למאמן ענק זה היכולת של המאמן להפוך לעמוד תווך במהות של הקבוצה, בדיוק כמו שלופא היה כאן... בקדנציה הקודמת שלו הוא עשה דברים שלא ראו כאן שנים על גבי שנים, וקנה לו את המקום בנפש ובלב של האוהדים, ומעל לכל של השחקנים, ואת זה ראו באיצטדיון היום. אני מעריך את כמות הקהל בכ-1500 צופים, וזו כמות מכובדת ביותר לאור היכולת של הקבוצה במשך העונה כולה, וכל הבעיות שיש במשולש ההנהלה-שחקנים-אוהדים, ואת זה לא עשה ז'ינו, לא דה-אוליביירה, לא סתיו, לא אסי, ובטח שלא הולצמן, אלא אדם אחד בלבד, ושמו בישראל- מיכאל "לופא" קדוש. נקודה. אם היה כל מאמן אחר במקומו אני מוכן לשים את כל הכסף שאין לי שלא היו מגיעים 1000 אוהדים, בטח שלא 1500 אם לא 500... העסק הזה חייב להמשך עד לסוף העונה, ולאט לאט תראו שיהיו 200, 2500, ואולי אפילו 3000 אוהדים, ואם תבוא לה ככה איזה קבוצה גדולה או מאבק תחתית מרתק יהיו גם 5000 ויותר, וזו הדרך הנכונה, כי גם אם לבסוף המשימה לא תצליח, אותו קהל יבוא לדחוף גם בשנה הבאה ויהיה לו הרבה יותר כוח מול ההנהלה... בנימה אופטימית זו, אני אברך את כולכם בברכת לילה טוב, המשך שבוע נפלא, ואצרף לה ציטוט משער 5, שאני ומוצארט צווחנו בכל הקול שהיה לנו- "באר שבע לא תרד" ואגיל להוסיף "לופא קדוש נשמה" יאללה באר שבע מ-ל-ח-מ-ה!!!!!!!!

RED OR DEAD BS

New member
במקרה של לחימה עד למשחק האחרון

כלומר אם הקבוצה עדיין לא תרד/תשאר עד למחזור האחרון מול מכבי חיפה, אתה ממלא פה איצטדיון אני מבטיח לך, הקהל של ב"ש אולי אדיש אבל ברגע שצריכים למלא איצטדיון הוא ממלא.

מוצארט

New member
אין לי הרבה להגיד על המשחק

כי גם עכשיו, בבוקר שאחרי, אני עדיין צרוד מכל השירה במשחק. יש לנו עוד הרבה מה לעשות בשביל להישאר בליגה.

blueman1

New member
סוף סוף אפשר להתחיל את השבוע בלי

קצת בעסה על הפנים, היה משחק טוב סוף סוף ראו קצת מלחמה ורצינות על הפנים של השחקנים, ולפי דעתי ברגע שאברגיל ומיזרחי יפסיקו להיות אגואיסטיים אחד לשני אנחנו נבקיע יותר שערים.

למעלה