יששששששששששששששששש :)

יששששששששששששששששש :)

איזה עולםםםםםםםםםםםםםםםם איזה אושררררררררררררררררררר כ"כ פחדתי מהרגע הזהההההההההההההההההההההה קיבלתי 92 בבגרות בתנ"ך!!! כ"כ פחדתי מהבגרות הזאתתתתתת אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת :)) ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששש

ShaDoW GiRl

New member
אוייי אני מקנאה../images/Emo70.gifמזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני וקרינה חזרנו מבית הספר (לא מזמן) אחרי שבע שעות לימוד.. ואותן הכרות מיושנות בין המורים לתלמידים.. "תגידו בני כמה אתם מאיפה אתם ומה הציפיות שלכם ממני.. " לא נורא.. זה היה בסיידר.. חוץ מהחום הבלתי נסבל.... אבל היה לנו ממממזגן
(למזלנו אחרת אני הייתי נמסה!
) יש לנו הקבצות.. אני וקרינה נכנסנו לקבוצה A+ באנגלית. ו.. B במתמטיקה.. (לא משהו) הבעיה להשאר שם ולא להכנס לשם.. *מורנדוש אני משרשרת את ההודעה להודעת האוף של קרינוש, טוף?*

חחח ,חשבתי שזה דורש הודעה חדשה

אבל בכיף :) אני רוצה מז"ט מכולם!!! שתביני שחשבתי לא לגשת למבחן,אני כ"כ גרועה בתנ"ך.. חח או שלא?!!? יואו לימודים, איזה כיף שסיימתי :)) נשארה לי רק בגרות אחת !! לה לה להההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וקבוצה A + באנגלית זה מצויין, אני מצפה מכן גם במתמטיקה לאותה רמה בנות !!

yanivtr

New member
כל הכבודדדדדדדדדדד!!!!!!!!!

קצת באיחור אבל אחלתי לך גם באיציק ורק עכשיו שמתי
להודעה

למעלה