שאלות נפוצות. שם, שם, למעלה בשחקים. הציצו ותיפגעו (סתאאאאאם, הציצו ותיהנו). אם אתם נזכרים בשאלות נוספות שמן הראוי להכניס שמה, אמרו לנו ונעשה כן. יאללה, רוצו לבנות סוכה (אגב, למישהו יש עודפי-סכך?).
שאתמול שמעתי משהו שהצחיק אותי: אבא אחד, צעיר, עשה טיול אופניים כאן בשכונה עם ארבעת ילדיו, והגדולה (אולי בת 9-10) התרחקה מדיי לטעמו, אז הוא צעק לה בקולי קולות: "מורן, עִצרי!"
שיותר מקובלות: הצילו תן/תני שתוק לֵך/לכי וגם עצור/עצרי נכון שרק המורה למורשת עם ישראל מסוגלת להוציא מתחת לשפמה משהו כמו "הגד נא לי", אבל אבא של מורן נשמע לי די נורמלי וְא-פלצני. מעבר לזה, גם אם נניח, הגזים קצת, לא סוף העולם. זה באמת רק קצת. [ועכשיו תרדי ממני
של אני-לא-יודע-אפילו-מי שבאו היום, קצצו קני סוף מקצה החלקה שלי (שזה בסדר גמור) ובאותה הזדמנות, בטוב גסות ליבם עליהם, גם חיבלו בראש ההשקיה של הפרדס והשאירו אותו זולג/דולף/נוזל/משפריץ. הלו, שמחת בית השואבה עדיין לא פה.
ונפגעתי. אבל אבל אבל אבל אין שם הפניה לשירשורים הרבים העוסקים בעניינים אילו שברומו של עולם - שזה כל הכיף. (מה, אנחנו פה בשביל הגדרות יבשות ועבשות? בשביל זה יש מילונים!) מישמיש דורש לאלתר במפגיע ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים לאפשר לכל אורח אקראי המתעניין בכלחים, להיחשף לכל מגוון ההגות שנכתבה בפורום על הנושא.