ישששששששששששש

בהביבו

New member
ישששששששששששש ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif

משנהההההה הבאה לא יהיו יותר שעות אפס בכל בתי הספר העל יסודדיים! אל תגידוווווו שאתם לא שמחיםםםםםםם! ישששששששש! מי רוצה שקל תשעים לקנות גלידההה? ((((
קישור: כאן כאן כאן יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש! אנ'כל כך שמיייייח! |ולא! זה לא שיקרי. אתר מעריב.
(רק כמה טעויות כתיב קטנות יש להההההם שמה)|

בהביבו

New member
לאא.. אין מצב!

זה כבר מוגזם... א-ב-ל: אם זה יהיה נכון שגם שישי יתבטל לו: אני שולח לך 22 כוסיות |מזל| 200 שקל, וקרמבו..
יאווו כל כך שמייח אני!

בהביבו

New member
אהמממ..

סלח לי אבל אני לא בוטח בדברים שזורקים באוויר.. אני אשמח אם תיתן איזה קישור או משהו.. ו... אם אתה קורא באתרים כמו: www.atarayeladim.dodo.blueblue.ci.il ושם כתוב את זה, אל תאמין.
צריך הודעה מפורשת מהמשרד (החינוך), ממשלה וכו'...

בהביבו

New member
בתור בן למנהל בית ספר

אני אחכה שאמא שלי תחזר..
(ואז אני אשאל אותה.. דההה) נ.ב. אמא שלי אומנם מנהלת בית ספר, מה שלא כולם מחבבים אבל היא אחלה מנהלת..

סיונול

New member
לא נכון.!!מה???? באמת?? אין שעות 0?

אין יום שישי??? לא לומדים יותר מתמטיקה?? | סיון נסחפת| מ-ג-נ-י-ב!!!!! זתומרת שניא ובצפר נתראה אפילו פחות מעכשיו..:)

S w e e t Baby1

New member
יום שישי....

אממממממממ בעיקרון ימי שישי לא נראה לי שיש מצב שיתבטלו אבל אצלנו בהרצליה יש חטיבה שלא לומדת בימי שישי!!! גם השנה וגם לפני השנה! הם זונות פרוטקציונרים:/ אבל לא חשוווב בקשר לשעת אפס גם אני שמחה:) גם ככה בחיים לא הייתי בביצפר בשעת אפס כי לא היה לנו:) נענע בננה

נו מה אתה חושבת שיתנו לך ללמוד פחות

"אבל מי שחשב שהמשמעות היא שהתלמידים ילמדו פחות - טועה. השעה שנעלמה תתווסף לסוף יום הלימודים, לפחות עד שיבוא המחקר שיוכיח כי גם בשעות הצהריים המאוחרות הילדים עייפים ולא מרוכזים", הוסיפה בחיוך. זה הופיע בסוף הכתבה...

בהביבו

New member
לרגע לא חשבתי שהשעות האלו

יתבזבזו להם ככה.. זה ברור שתהיה שיטה חדשה, והאפשרות היחידה שנראת לי היא שזה יהיה תוספת לשעות הלימודים.
המממממ.. ולגביי השורה האחרונה.. משום מה לא זוכר, אבל יודע מה - שיעלו על זה שגם שעות מאוחרות "מזיקות". נלמד בימי: א,ג,ה שעות: 10:00 - 01:20 ee

S w e e t Baby1

New member
אפילו שהיה כתוב בכתבה...

אנשים אין תקציב במדינה ואמורים מן הסתם לקצץ שעות בלימודים ככה שאפילו שקיצצו שעות אפס אמורים גם לקצץ שעות נוספות

shlomitosh

New member
לא יודעת אם לכם יש או אין.. אבל..

לי יש שישי לומדים שישי חופשי.. (נההההה נהההההה בננננננננננה)

למעלה