ישששששששששששש

מולדת.

New member
ישששששששששששש ../images/Emo6.gif ../images/Emo82.gif

בע"ה גמרנו לסדר את ה
החדש שלנו
עבדנו היום קשה מאוד כדי לסיים ה-כ-ל ועכשיו הבית החדש שלנו מסודר!!!!! הכל מסודר מהסלון ועד לקיסמים זה היה די מוזר לסדר את הבית ולדעת שהוא הולך להיות הבית שלנו כי עד עכשיו אנחנו מסדרים חדרים בבית של ההורים ופאתום... זה הבית שלנו.. שלנו! שנגור בו ביחד בתור זוג נשוי וזה מרגש מאוד!!!! ומחר יש לנו יום פנוי(אם אפשר להגיד ככה) רק אני וישראל ו...הבגדים. אנחנו צריכים לקנות המון בגדים (לשבת כלה לשבת חתן ולשבת שבע ברכות) ואח"כ אנחנו ביחד בשבת וזהו! ממוצ"ש אנחנו לא נראה אחד את השני עד ליום ראשון הבא שנתחתן
ואני כבר ממש מתרגשת זה רק עוד קצת יותר משבוע ואנחנו מתחתנים!!!! לפעמים אני קצת נלחצת שהכל ידפק לנו אבל תמיד אמא שלי או ישראל תוקעים לי משפט מרגיע והכל עובר אני רק מקווה שביום של החתונה אני לא יהיה לחוצה. יום טוב! מולדת

איזה יופי, אני ממש מזדהה איתך

זה בדיוק מה שעברתי לפני חודשיים בערך, שיהיה לכם רק טוב, ושהבית תמיד יהיה מלא שמחה ואושר וכמובן גם

הילית*

New member
איזה יופי...

שיהיה לך שבוע של הכנות נחמד ומהני, תתרגשי, תבלי והכי חשוב שהחיים אח"כ יהיו נפלאים...ושהבית אותו אתם מסדרים עכשיו יהיה בית מלא חום אהבה ושמחה

צוקה

New member
מזל-טוב מולדת! וואו איזה הספק כל

הכבוד! מאחלת לכם שב-
הזה תדעו הרבה אושר
, אהבה
, מזל
וכמובן
(ילדים) וכמובן חתונה מוצלחת!
צ´וקה

שירי71

New member
מזל טוב, ואיך עושים את זה?

אני מעריצה אותך על היכולת לסדר הכל מאלף ועד קסמים!!! נראה לי יהיה לכם בית מה זה מסודר ולא תצטרכו לחפש דברים... הקיצר שיהיו לכם ימים רגועים וטובים עד החתונה, וגם אחריה!

למעלה