יששששששששששש סופסוף עובד לי הפורום

white angels

New member
יששששששששששש סופסוף עובד לי הפורום../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

*אני שמחה*
כמעט כל היום לא עבד לי הפורום..גם לכם?
אני רואה שאף אחד לא פתח שרשור יומי אז אני מרשה לעצמי לכתוב פה על הפרק
ז'דנוב ממש התחרפן אה? חח איך הוא נתקע במראה
העניינים מתחממים בין קטיה ומישה
..הם ממש מתאימים לדעתי
רק הבעיה שקטיה מפחדת להתחיל מערכת יחסים חדשה.. וכשקטיה הרגישה שרע לאנדריי..אתם חושבים שדבר כזה יכול לקרות? שאם קורה משהו רע למישהו שאנחנו מאוד אוהבים אנחנו נרגיש את זה?
אני אישית חושבת שאם באמת קורה דבר כזה אז זה די נדיר.. לגבי קירה אין ממש מה להגיד,זה מעורר רחמים שהיא בכל זאת מתעקשת להחזיק את אנדריי אבל אפשר להבין אותה.. והקטע בהתחלה כשאימא של קטיה ניסתה לשחד את קוליה בפירושקי כדי שיספר את האמת לגבי הבת שלה היה משעשע..אימא שלה ממש חמודה,וההיפך מאבא שלה היא יותר פקחית ומבינה מה קורה סביבה,היא מבינה שקרה משהו רציני בין קטיה ואנדריי שלא סתם היא מתחמקת ממנו
וזה הכל להיום.. לילה טוב=]

m2love

New member
חחח יותר נכון..

את הדר היית חסרה.. כי פנינית רוב הזמן כן בפורום ואת לא..

../images/Emo214.gifלאלא../images/Emo4.gif

אני כן פה, אבל לא הרבה כי אני לומדת מן הסתם. פפפ. פסיכולוגיה בסדר. יום חמישי בגרות. היום מבחן אנגלית. נמ. כואבת לי הבטן :X

white angels

New member
גם לי

כואבת הבטן=\ ואני בימים הקרובים לא אהיה פה הרבה..יש לי גם בגרות בפסיכולוגיה ביום חמישי ועוד בגרות ביום שאחרי

white angels

New member
סוף על הקטינו?../images/Emo6.gif

ספורטטטטטטט זה רצחחחח וואי בחיים לא תיארתי לעצמי ששיעור ספורט בערב יכול להיות כלכך מתיש!

m2love

New member
כיף לך../images/Emo3.gif

אצלי יש עוד הרבה לסבול ספורט חחח

creep tamuril

New member
יאו.

אתמול נכנסתי למזכירות והמורה לספורט הייתה שם. אחרי לבטים קשים בכל זאת נכנסתי, וגיליתי שהיא לגמרי מתעלמת ממני. נו טוב, מה היא כבר יכולה להגיד לי. אף אחד לא יגרום לי להיכנס לשיעור ספורט!
ה-20 ביוני...

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עד יב' הברזתי כל הזמן משיעורי ספורט [אני לא אגיד לכם ללמוד ממני, אבל אני גם לא אגיד שאני מצטערת על זה
] רק בימים שהיו שיעורים שאני אוהבת הייתי נכנסת
אחרי הבגרות בספורט, התחלתי לחשוב על כל השנים האלו שהברזתי/הייתי רבה עם מורות/הצחוקים והכיף
אחח..אני כבר מתגעגעת לשיעורי ספורט
בקרוב אצלכן

white angels

New member
אחרי השיעור של אתמול

עם המרכז של ספורט שבכבודו ובעצמו שהריץ אותנו,אני בהחלט מתגעגעת לשיעורי ספורט עם המורה הנחמדה שלי
אחח איפה השיעורים האלה?
וכיף לך שנפטרת כבר מספורט..כמה שאני מקנאה בך

m2love

New member
חחחחחח

אצלי יש לסבול עוד כלכך הרבה זמן.. ואי אפשר להבריז יש לנו מורה מפחידה..

creep tamuril

New member
הו

אני לא היחידה שנדפק לה המחשב? רק עכשיו הצלחתי להיכנס לאינטרנט נורמלי. איאיאי

למעלה