יששששששששששש שאלון

מיטללל

New member
יששששששששששש שאלון

אז * הייתה שנה נהדרת ? * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? * מה הדבר הכי עצןב שקרה לכם ב- 2005? * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ? * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005? * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005? * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? (תרגישו חופשי להוסיף שאלות, לפתע המוח שלי התייבש)

השתחררת! אני שונאת אותך../images/Emo8.gif

מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? סומטר..והמבין יבין. * מה הדבר הכי עצןב שקרה לכם ב- 2005? התגייסתי.. * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? הנשיקה הראשונה עם חבר שלי. * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? לא זוכרת כבר.. * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? האממ קורס ת"ש * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ? 1. * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005? 0! * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? 0 * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005? 3.. * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? חסוי * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? חסוי * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? חסוי
* מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? (תרגישו חופשי להוסיף שאלות, לפתע המוח שלי התייבש) השנה הייתה לחלוטין חסרת הצלחות אישיות!

ת מ י מ ה

New member
ממ

מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? הלכתי מכות במחסום * מה הדבר הכי עצןב שקרה לכם ב- 2005?הלכתי מכות במסחום ובגלל זה אני עושה יומיות עכשיו.. * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? הכרתי אנשים מדהימים עברתי חוויות טובות ומרובות.. * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? שהבנתי שאני יכולה להגיע למקום כלשהו אבל מהר מאוד להפסיד אותו * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? התבגרתי (זה שם כולל לכל החוויות שעברתי...) * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ? ממממ התחלתי עם מערכת ממש רצינית בדיוק לפני שנה ושבוע שנמשכה 4 חודשים ומאז סתם היו דברים.. * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005?מממממ הפסקתי לספור... * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005?מממ לא נעים.. * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005? ממממ לא זוכרת?... * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? בנוגע לשתי השאלות האלה אני יכולה להגיד רק שבמערכת יחסים שהייתה לי 3 חודשים כל פגישה הייתה רומנטית מחדש... * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? שהפסקתי להיות לוחמת * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? שהייתי לוחמת...

TheWhiteTigris

New member
שלי...

* מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? לא זוכר. אני רק זוכר שהייתי שיכור, וכששיכורים, כל דבר מצחיק... * מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם ב- 2005? הפרידה שלי ושל אחותי מהבית, ועזיבת כל אחד לצד אחר של הארץ. * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? הצלחתי להתקבל לאונ', לתוכנית שבמבט ראשון נראתה גדולה עליי, ובמבט נוכחי נראית כענקית עליי. * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? ראיתי דוברמן, בלילה, חצי מטר מהפנים שלי... למזלי לא הייתה לו דרך לקפוץ עליי. * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? שוב, האונ'. גם אם יזרקו אותי, ואפול ממש חזק, לא אשכח את העובדה שהגשמתי חלום ילדות... * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? ממש כישלון, כזה של קטסרופה?... לא נראה לי שיש אחד כזה אישי. * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? שוב, ההתקבלות לאונ'.

הנה

* הייתה שנה נהדרת ? התחילה טוב הסתיימה....... * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? אמממ המסורת המאוד רטובה של הטקס סיום בפנמ"צ. * מה הדבר הכי עצןב שקרה לכם ב- 2005? איבדתי אדם מאוד יקר, מה שילווה אותי לכל שנה ושנה. * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? מעיני האחיינית המהממת שלי נולדה. * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? ע"ע הדבר העצוב. * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? אני חוזר על עצמי יותר מדי אז לא משנה חחחח * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ? 1 * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005? 1 * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? 1, ואני מקווה שזו הפעם האחרונה. * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005? 2 * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? החברה לשעבר אירגנה מסיבת הפתעה ענקית ליום הולדת שלי. * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? ביום הולדת של החברה לשעבר הפתעתי אותה עם נסיעה לונציה. בונציה בערב של היום הולדת השכרנו גונדולה, הבאתי כנר שינגן וביקשתי ממנו שהשיר הראשון יהיה השיר שלנו, וזהו... * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? לא הספקתי להראות לאותו בן אדם כמה שאני אוהב אותו. * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? סיימתי בהצטיינות את הפנמ"צ ואת האוניברסיטה.

שנה אזרחית טובה ומקסימה ../images/Emo48.gif

אז * הייתה שנה נהדרת ? הייתה. * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? מצחיק?? אממ אני לא מצליחה לחשוב כרגע על משהו מסוים.. אההה בעצם יש לי משהו מצחיק - פעם ראשונה שהשתכרתי.. היה מאוד מצחיק
* מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם ב- 2005? הנסיעה של האקס למזרח הייתה עצובה מאוד.. * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? יש מלאאא דברים - התחיל בהולדת האחיין המקסים שלי בחודש יולי
, כמה ימים אחרי הוצאתי רישיון
, חודש אחרי זה האהוב חזר
, ועכשיו לקראת סוף השנה, השתחררתי מצה"ל
* מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? לא מצליחה לחשוב על משהו כרגע.. * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ? אחת. * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005? פעם אחת. * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? לא יודעת.. יכול להיות שפעם אחת
* עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005? 6 אנשים
* מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? זה סודי.
* מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? סודי.
* מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? יש עליות ומורדות, לא כשלונות. * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? השתחררתי מצה"ל והתחלתי לעבוד ישר...

RVD18

New member
../images/Emo26.gif

* הייתה שנה נהדרת ? היתה בסדר. שנה של מנוחה. למרות שהיו קצת כאבי ראש, בצבא ובכלל, לעומת השנתיים הקודמות נחתי הרבה. מין שנה כזו של הרבה מחשבות על איפה שאני ומה שאני הולך לעשות עם עצמי. * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? לא יודע, היו הרבה. * מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם ב- 2005? שקעתי בדיכאון ורציתי להתאבד. * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? 1) השתחררתי 2) פגשתי מישהי מקסימה וחשבתי שכבר יהיה משהו אבל לא יצא מזה כלום והיא נעלמה ולפעמים מצטער שבכלל פגשתי אותה כי זה היה מסובך מההתחלה ולקח לי הרבה זמן להפסיק לחשוב עליה. * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? לא יודע. * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? לא יודע. אני אזכור הרבה דברים. * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ? 0 * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005? 1, בערך.... לא יודע אם אפשר להגיד שהוא נשבר... * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? 0 * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005? 0 * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? לא משנה. * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? לא משנה. * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? אולי הדיכאון הזה שהייתי שרוי בו כמה חודשים. מרגיש שסתם הרגשתי ככה. * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? השתחררתי. זה גם משהו, לא?

לא היתה לי שנה שמחה במיוחד

אז * הייתה שנה נהדרת ? לא בכלל לא שנה עצובה מאוד בשבילי הלכה האישה העבודה והלימודים מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? לא זוכר מה הדבר הכי עצןב שקרה לכם ב- 2005? ארוסתי ואני נפרדנו מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? לא זוכר מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005?תאונת אופנוע קשה מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? * שום דבר לא מפחיד אותי כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ?1.5 כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005?2 כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? מקווה שלאף אחד

pain is MY love

New member
יאללה נזרום...

* הייתה שנה נהדרת ?- לא הייתי קוראת לה נהדרת... אבל הייתה נחמדה. * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005?- נראה לי צפייה שבועית ב"משחק מכור" * מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם ב- 2005?- פרידה ממישהו ששיחק תפקיד מאוד חשוב בחיי כשהוא הודיע לי שהוא טס לחו"ל. * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005?- לא מצליחה להיזכר במשהו מיוחד * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005?- לא יודעת אם מפחיד אבל עבר עלי לילה מאוד הזוי ביום ראשון כשהייתי קצינה תורנית.. * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005?- טקס הענקת הדרגות... * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ?- רציניות כבדות כאלה? 0 * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005?- פעם אחת רצינית. * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005?- אני מעדיפה לחשוב שלא שברתי לבבות... * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005?- שנייה אני מתחילה לספור... * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005?- לא מצליחה להיזכר * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005?- כנ"ל * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005?- כישלון במערכות יחסים * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005?- סיום קורס קצינים סה"כ הייתה שנה נמדה מלאה בעליות ומורדות מקווה ששנה הבאה

pain is MY love

New member
בלונדינית שכחה לסיים את המשפט..

מקווה ששנה הבאה תהיה יותר טובה.. ושנה אזרחית טובה לכולם!

Zoharrr

New member
שתהיה שנה נפלאה!../images/Emo13.gif

* הייתה שנה נהדרת ?בהחלט * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005?המשלחת שלי... * מה הדבר הכי עצןב שקרה לכם ב- 2005?הריב האחרון עם אמא * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005?שהכרתי את גל * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005?מעדיפה לא להגיד * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005?גם את זה מעדיפה לא להגיד * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ?1 רצינית שרק התחילה:) * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005?3 * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005?2 * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005?הממ 5 * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005?גל בא אליי לבית והדליק נרות ופיזר מסביב למיטה... * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005?המממ נראה לי שאין. * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005?ברט.לא הצלחתי להגיע אליו ולעזו לו כמו שרציתי... * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005?97 בבגרות באומנות:)

liontamer

New member
שבת בבוקר יום יפה

* הייתה שנה נהדרת ? מעולה * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005? ווינסטון * מה הדבר הכי עצןב שקרה לכם ב- 2005? רגעים קשים בפרידה מזכרון * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005? עברתי טסט על אופנוע, אחרי הרבה שנים שהייתה לי צלקת מזה * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005? כיכר. * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? ערב אינטימי עם דנה ואלי בגוזניק * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ? 1 * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005? זה כבר מלפני שבור וכלום לא יעזור לזה... * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? 3 * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005? 6 * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? נשים פשוט לא מסוגלות על זה * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? ארוחת בוקר במרינה ליד הטוסטוס * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005? צה"ל, אבל הכל לטובה... * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? טפו טפו, הרבה קטנות שמתחברות למכלול אחד גדול... לאון לא רוכב עם איילים באוויר (תרגישו חופשי להוסיף שאלות, לפתע המוח שלי התייבש)

dod_basim

New member
אז נכוווון ש

אז נכון שעברת לגור באילת זה 252.5 ק"מ (קו ישיר) לעומת 92 ק"מ (באותו הקו) זה לא אומר שלא מדברים יותר אז נכון שאתה עסוק בעבודה מעל הפופיק (וגם אני עסוק בעבודה ובפסיכומטרי) אז נכון שאני כבר לא מרגש אותך זה אומר שאנחנו לא צריכים לדבר??? באסים מאוכזב קלות ומחכה למטוס!!! באסים2 המרחקים תודות לgoogle earth

חחח אני בקושי זוכרת../images/Emo80.gif

מה קרה לי אתמול :] הכי מצחיק? היו המון דברים מצחיקים עד דמעות, אבל לא יכולה לומר מה "הכי". הכי עצוב? כשהחבר נפרד ממני, אוי כמה בכיתי. :\ אבל חזרנו..
הכי שמח? השתחררתי מהצבא. זה שמח זה, לא? הכי מפחיד? החלומות שאני חולמת בזמן האחרון. חלמתי שאונסים אותי, וכל האנשים היקרים לי רואים ולא מגיבים... חלום שהצליח לערער לי את הבטחון. בלתי נשכח? אני ומאמי נסענו לאילת, היה הכי מדהים בעולם
כמה מערכות יחסים? אחת. שהתחילה ב 2004 ועוד נמשכת... הלב נשבר? פעמיים, אבל בשתי הפעמים הוא התאחה יופי. שברתי את הלב? לא יודעת, מאמי? שברתי לך את הלב?! אולי... עם כמה התנשקתי? עם אחד יחיד ומיוחד. הכי רומנטי שעשו לי? ביומהולדת שלי. הוא פוצץ לי את החדר בבלונים, נרות ומתנות. הכי רומנטי שעשיתי? המממ.. אני חושבת גם ביומהולדת שלו, כשהפתעתי אותו... כישלון? הפסיכומטרי הראשון שעשיתי באפריל. הצלחה? אני מקווה שהפסיכומטרי הבא, שאני אמורה להבחן בו מחר.. <אבל זה כבר לשנת 2006.. לא נחשב
>

=]

* הייתה שנה נהדרת ?נחמדה+ * מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב- 2005?אממ קטעים עם מלי * מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם ב- 2005? אני וחברה התאהבנו באותו אחד-אנישם זה הדבר שהכי שורף את הלבב!!! * מה הדבר הכי שמח שקרה לכם ב- 2005?יום הולדת * מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם ב- 2005?אויי לפני חודש בערך הייתי עם חברה טובה שלי לבד בבית ודפק בדלת מישהו ערבי והוא ביקש את אבא שלה והוא היה גורילה כזה ודיבר לא ברור כאילו הוא היה מסומם או משהו וכל שניה הוא מתקר אליי ואליה עד שמשמים אבא שלה בא וסילק אותו קיבנימט! * מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם ב- 2005? מור אהובי האבוד * כמה מערכות יחסים היו לכם ב- 2005 ?אממ 2 * כמה פעמים הלב נשבר לכם הלך ב- 2005? 2 * כמה פעמים שברתם את הלב למישהו ב- 2005? נראה לי ש3.. * עם כמה אנשים התנשקתם ב- 2005?3 * מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ב- 2005? אמרו לי"אני מציע לך אהבה של החיים" בליוי פרח.. * מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו ב-2005? אממ וואלה לא זוכרת * מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם ב- 2005?34 במבחן במתמטיקה=\ * מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם ב- 2005? הישגים טובים ביחסים שלי עם מורי! והתקדמתי מאוד בלימודיםםםם!!=] בקיצור שתהיה לכולנו שנה נפלאההההה

למעלה