ישששששששששש! הבי'ץ האגומניאקית הלכה הביתה!!!!

השרדות10

New member
ישששששששששש! הבי'ץ האגומניאקית הלכה הביתה!!!!

אולי עם ישראל החכים? אולי סופסופ צדק רואה אור בישראל? קודם שלחו את גב הנפוח מחשיבות עצמית ,היהיר והבטוח בעצמו הבית,ועכשיו אילנו הקוקסינל!:)))))) היא היתה בטוחההההההההההה שהיא שרה הכי טוב (והיא לא!) היא היתה בטוחה שכולם חולים עליה (נראה לי היא היתה בין 2 האחרונים להדחה כבר כמה פעמים-אז ממש לא!) והיא היתה בטוחה שהיא הולכת לנצח (ממש לא!) איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

מיק101

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אושר גדול, לכי הביתה ותחשבי קצת על ההתנהגות שלך - יש עוד אנשים בקוסמוס מלבד אילנה אביטל

דקל69

New member
היא שרה הרבה יותרטוב מחלק מהאנשים שם,

יש לה שואו, סקס-אפיל ויהירות מסויימת בשירה שעושה את זה, מה הקשר לגב? אירית הטפשה הרדודה הגזענית יותר טוב מימנו? זאת שקנתה אנשים עלובים שלוהקו בכסף- קשרים-הבטחות לזכיה. אילנה הלכה כנראה הגלל אישיות בעייתית ולא אהודה שהציגה ולא בגלל יכולות שירה .

השרדות10

New member
הקשר ברור כשמש (גם לחובבי גב..)

אהדתך לגב דקל כנראה עיוורה את עיניך? הוא היה שחצן ,מעצבן,שהתנהג לאנשים בצורה מגעילה. מזכיר מישהו? אה כן! את הדיוו אילנה! שניהם עוררו אנטגוניזם,ולשניהם היה מגיע לעוףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

דקל69

New member
לא אהדתי אותו בכלל ברמה האישית, ההיפך

הוא הנכון. מאוד חרתה לי התנהגותו לחבריו, היהירות שלקה בה וכל הוידויים המשפילים שלו, לזכותו ייאמר שלא מכר את חבריו ולא בילף אותם . הוא זה שהנהיג, נייוט והוציא לפועל, אירית היתה נספחת, נגררת ומגעילה באופן כללי. לגב הגיע בתור בונה המשחק והמקיים אותו, לא חיפשתי תחרות של אינטרסים ושל שמור לי ושאשמור לך - אם ככה, אז גם נטלי או יניב היו צריכים לזכות בדיוק כמו אירית, אם לא גב. ואכן, אילנה הודחה רק בגלל האישיות, אני לא מתה עליה בתור זמרת אבל היא הרבה יותר מעניינת, מגוונת ומרתקת בתור זמרת מאריק (היום), טולדנו ורוחמה.

למעלה