סופסופ... איזה מילים חמות... אני מצטטת: "כל הקליטות הפתולוגיות שנראו בבדיקה הקודמת- אינן. סיכום בדיקת PET CT: תקינה!" מסתבר שתפילות באמת עובדות....!!!! מאחלת לכולכם שתראו תוצאות כאלה מעכשיו ועד עולם! חייבת לרוץ... החיים מחכים לי...
איזה יופי לך!!! באמת הכי טוב שיש בעולם! רוצי לך בדרך ואל תשכחי את מה שלמדת, תהני מכל יום מחדש, תמצי את הטוב בכל דבר, תרבי לאהוב ולסלוח, ותהיי בריאה, אמן! הלואי וכולנו נקבל תשובות שכאלה, מילים חמות, מחממות את הלב.
גם הבוקר, 12 שעות בערך אחרי שסיפרת לי בטלפון, כשקראתי את מילותייך, כל שיערותי סמרו!! אושר עילאי. יאללה אודרוב, יום ראשון מגיע... נשיקות וחיבוקים ושאר ירקות. (לא מצאתי איקון של דים סאם)....
שמעכשיו החיים ימשיכו להיות מלאים בבריאות ובאושר!! מזל טוב יקירה, מכירה את התחושה היא אכן עילאית! שנמשיך לשמוע בשורות טובות, רוצי לחיים ונצלי כול רגע...
עם הביטויים שלך. מעולם לא נתקלתי ב" תחגגי עם החיים" - כה נכון!!!!!!!!!! כה מבורך הניסיון להיות מודע ולעשות כן. חיזוקייך מחזקים את כל מי שקורא, אני בטוחה. את משהו!!!!
שמחה על השמש הזורחת כל יום מחדש על הציפםור ששרה ליד חלוני מיום טוב עם אושר בלב יום שהלכתי קצת ובניתי כושר שהספקתי לעשות מה שתכננתי מודה לבוראי על כל מה שיש לי חיה את האהבה שלי לבורא ולברואיו בקיצור חיה פשוט ומדברת פשוט למדתי שחיים את היום הזה בכייף מחר יהיה יום חדש ללא תקלות ואם נחשוב טוב הוא יהיה יום נהדר