יששששששששש!!!!אני אהיה בהופעה!!!!!!

יששששששששש!!!!אני אהיה בהופעה!!!!!!

יש!!! הרגע הודיעו לי שקנינו כרטיסים להופעה של בוב דילן בלאס וגאס בתחילת אפריל. אין דרך טובה יותר בעולם מלפתוח טיול בן שבועיים וחצי בארה"ב משאר להיות פעם ראשונה בחיים בהופעה של האחד והיחיד. Dylan, here i come!

דני, שיחקת אותה ../images/Emo45.gif

דני, אני שמח בשמחתך !!! טוס בשלום ותחזור בשלום. אני מאחל לך שתהנה משהותך בארה"ב
(שהג'טלג לא יפריע לך יותר מדי), ושדילן במופע שאתה תראה יתן את השואו הכי טוב שלו.
בקיצור תבלה בנעימים וכמובן אל תשכח לחזור ולספר לנו על כל החוויות הנעימות שעברת.

תודה רבה../images/Emo13.gif....אם למישהו יש המלצות

על מקומות שאסור להחמיץ(כאלה עם או בלי קשר לדילן) בלוס אנג'לס וניו יורק..שירשום המלצות בבקשה...

אני לא יודע לגבי לוס אנג'לס

אבל מה שכן לגבי ניו יורק. קצת קשה להסביר את זה, אבל אני עברתי חוויה דומה, ביממה שנאלצתי לעבור שם. לומר את האמת לא תיכננתי להיות שם, אבל הייתי בדרך חזרה לארץ אחרי ביקור אצל אחי ובגלל מזג האוויר סגרו את נמלי התעופה. לא חסר מה לראות שם מגרינץ' וילג, קרנגי הול ובכלל אני מאמין שגם לך יספיק רק ללכת שם וכבר תרגיש את הנוכחות של דילן באוויר. פרט לזה עם כל ההערכה לדילן, העיר הגדולה (מה זה גדולה, פשוט ענקית) הזו מציעה הרבה יותר. הכי טוב לא לתכנן דברים אלא פשוט לזרום. אחרי הכל לך תדע לאן זרם האנשים והמכוניות ובעיקר המוניות הצהובות יסחפו אותך. זה כמובן בהומור. מה שלא יהיה שמור על עצמך ודאג לספוג חוויות נעימות כמה שיותר.

תודה על ההמלצה....

בגרינץ' וילג' אני מתכנן להיות,מעניין אם אוירת הבארים והקאנטרי עדיין נשארה שם.

Chocoholic

New member
גדול !!!

תעשה חיים שם, אני בטוח שתהנה. אפריל בלאס וגאס (ובכלל במערב) זה מעולה, לא חם ולא קר... אם תהיה ב Yosemite יש עוד סיכוי לשלג. כשהייתי בניו יורק בסוף אוגוסט שעבר לא ממש הרגשתי את אותה האווירה שציפיתי להרגיש ב Greenwich Village; יש שם אווירה מיוחדת ללא ספק, אבל בתי הקפה עם זמרים אלמונים ששרים שירי פולק ומשוררים מתחילים שמקריאים שירה... קשה למצוא מקומות כאלה. יש כמה שמנסים להחיות את התקופה, בטח תיתקל בגרפיטי ענק ברחוב Bleecker וכל מיני פוסטרים ותמונות. אבל אל תצפה לראות את בוב וסוזי רוטולו הולכים ביחד מחובקים ב 4th Street

למעלה