יששששששששש!!!!!!! א"א חוזרים!!!!! איזה מזל!!!

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
יששששששששש!!!!!!! א"א חוזרים!!!!! איזה מזל!!!

נוש14

New member
מעצבן

חצי חיים חפרו לי ובכלל אין הדחה ובסוף זה עוד יבוא על חשבון זוג שאני כן אוהבת

NP16

New member

מצד שני

בניגוד לפעם הקודמת שהיו ארבע נקודות ללא עצירה, ובעונה הראשונה 3, פה בעונה הזו סגרו על שתיים. כלומר, לפי הערכתי, כשיהיו ארבע זוגות שוב יהיה קטע ללא הדחה. כלומר עד שיהיו ארבע זוגות יהיו הרבה הדחות

choco2602

New member
אבל אני רוצה שזה יהיה איציק ואלירן חח

ואם ההפקה שוב תתערב הם לא יעופו =\

נגמרו להם הקלפים

להערכתי הם לא ישארו עד הפעם הבאה ללא הדחה. איציק סבבה. לא חכם במיוחד אבל מלא אמבציה ורצון להצליח. הבעיה היא אלירן הוא מושך את הזוג למטה בכך שהוא מתייאש כל-הזמן ומורח משימות. בעוד נקודת עצירה אחת או שתיים הם יודחו. זה מאוד דומה לדבי ודנה. דנה היא הפייטרית הלוחמת ואימה היא זאת שכל הזמן מייאשת, רק שדנה ודבי קצת יותר חכמות מאיציק ואלירן ולכן ימשיכו יותר (אבל גם הן לא יגיעו לסוף).

laei49

New member
אני חושבת שההפקה פשוט צריכה להודיע

מראש, לקבוע את זה ולא לשקר
...עם תחילת העונה באיזה פרקים לא יהיו הדחות באמת

choco2602

New member
אבל הם בכוונה עושים את זה..

כדי שזוג שנותן להם רייטינג ישאר.

Mידאס

New member
נו, מה זה? אתה אמיתי?

איזה רייטינג בראש שלך? התכנית כבר צולמה לפני כמה חודשים. הם לא יכלו לנבא איזה זוג "יביא" להם יותר רייטינג ולכן לא יכלו על סמך זה לקבוע מתי יהיה לג ללא הדחה ומתי לא. כל תיאוריות הקונספירציה האלה מאד לא מחמיאות למי שהוגה אותן... אין בהן טיפת הגיון.

laei49

New member
נראה לי שדי אפשר לדעת

כאילו הם יכולים לדעת לאיזה זוג יש פוטנציאל להיות אהוב..
רונית עם כל הרעש שהיא עושה, הסוורים כי הם חתיכי, הפרסיות כי הן מצחיקות..הם מנוסים ודי יודעים לדעתי

choco2602

New member
אמיתי אני לא, אמיתית אולי כן

ובטח שהם יכלו לנבא.
הם יודעים שקובי וטליה למשל זה נישה מאוד קטנה והרוב לא יאהבו אותם כמו שיאהבו את איציק ואלירן.
או למשל הקיטורים של דבי, לא נראים מבטיחים כמו הצחוקים של הבנות דודות.
או יסמין ושימי שהם זוג די "פרווה" לא כל כך מעניינים כמו הסוורים.

כשהם מלהקים הם יודעים טוב מאוד מי יביא יותר רייטינג ומי פחות.

זה לא תיאוריות קונספירציה. הם למדו לא מעט על הזוגות בצילומים עד קטע המירוץ הזה וכל מה שנשאר זה להחליף את כרטיס הגירוד ביד של רון.

המון הגיון, המון.

retard boi

New member
נו באמת....

זו הפקה ענקית עם מיליון ואחד עוזרי ומתאמי הפקה שיודעים מה הם עושים. הם יודעים טוב מאוד את מי הם מביאים לשם והאם ההתנהלות של הצוותים תואמת למה שהם מצפים מהם.
אין לי ספק שאם שימי ויסמין היו איכשהו מגיעים אחרונים באותו הלג הם היו נשלחים הביתה מהסיבה הפשוטה שהם לא מספקים את הסחורה. המערכת יחסים שלהם יציבה יותר ממה שהם ציפו ושימי בחור אינטיליגנטי באופן משמעותי מהתקן שיועד לו.

למעלה